reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

ja też zaglądam tylko mały ryczy cały dzień i nie mam jak odpisywac, nie wiem co sie dzieje.....
u nas słoneczko:-D

reklama
ależ tu mały ruch dziś..
wychodzić z krzaków dziewczyny:)

moje bąki biegają od godziny po ogrodzie-rowery,huśtawki,piłka...
ja bylam po spożywkę,posprzątałam domek...i najchętniej poszłam bym do ogrodu sadzić nowe krzaczki ,ale jeszcze troche muszę sie wstrzymać..

jutro Zuza jedzie na przedstawienie szewczyk dratewka

czy słyszałyście o tym ,ze za rok też jeszcze bedzie wybór z 1-szą klasą???ze dzieci nie beda musiały iść w wieku 6 lat do pierwszej klasy bo rząd przedłużył to jeszcze o rok???

Siedze na i robie porzadki. Zagladnelam do chomika innej dziewczyny a tam w zbiorze 2gdzie Wy jestescie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ach ta dzisiejsza młodzież ;-)

ja też zaglądam tylko mały ryczy cały dzień i nie mam jak odpisywac, nie wiem co sie dzieje.....
u nas słoneczko:-D
Moja Dominika też jakby diabeł w nią wstąpił - masakra :baffled: Wyje, jeczy, ryczy najchetniej cały dzien na rekach by spedziła...

czy słyszałyście o tym ,ze za rok też jeszcze bedzie wybór z 1-szą klasą???ze dzieci nie beda musiały iść w wieku 6 lat do pierwszej klasy bo rząd przedłużył to jeszcze o rok???

A skad wiesz? Paweł dzis był u psycholog przedszkolnej i ona twierdzi zeby do 1 klasy go zapisać. No chyba ze miałby być jedyny 6ciolatek wsród starszych...

mamo tego jeszcze na 100 % nie wiadomo. Jest taka możliwość że przegłosują tą ustawę ale z tego co się orientuje jeszcze tego nie robili. Dlatego uważam to za niesprawiedliwe wobec rodziców obecnych sześciolatków bo u mnie np. przeważyła decyzja o teraźniejszym pójściu Stasia do szkoły dlatego ze za rok będzie ogrom uczniów. No ale nic na to nie poradzę bo decyzję musze podjąć do końca marca.

jestem tak po ciuchutku ;-) wczoraj mialam zapracowany dzien, dzis tylko polowe dnia, w drodze z pracy odebralam malego z przedszkola i wstapilam na lekkie zakupy, teraz jestesmy w domu, sprzatam jedna kuchnie bo wczoraj panowie urzedowali i nie pozostawili jej raczej w stanie takim w jakim powinni i wstawialam chlebek do pieczenia. Mlody zjadl lunch a ja popijam kawke. U nas dzis cieplutko i przyjemnie. Wlasnie przyszykowalam tez miesko na grilla bo z okazji wiosny i tego ze juz dlugo widno ( plus u nas przestawiona juz godzina jest) to robimy grilla na obiadek. Pierwotne plany byly inne ale mi sie wiosennie na sercu zrobilo wiec beda kurczaczki grillowane. Jakas salatke tylko pozniej jeszcze zrobie i bedzie smaczny obiadek.
Weroniczka - widze ze ty obszywasz cala okolice. U was dzieci przebieraja sie w trakcie karnawalu jak u nas na Halloween. Ogladalam zdjecia kolezanek z okresu karnawalowego to dzieciaki mialy podobne kostiumy do tych ktore u nas nosi sie w pazdzierniku ;-) Teraz sobie przypomnialam ze moja mamusia tez zawsze szyla mi kostiumy. Bylam przeroznymi krolewnami, kopciuszkami, czerwonymi kapturkami itd :D

Zaczelam tez kompletowac prezenty do koszyczkow wielkanocnych. Zakupilam dwa wielkie kosze jednak tutaj bo nie chcialo mi sie jakos sciagac ich z allegro. Stwierdzilam ze za duzo zachodu. No i kupilam tutejsze a teraz zbieram zawartosc, moje dzieci slodyczy nie jedza wiec nie beda pelne badziewiastych slodkosci ale juz mam kilka pomyslow. Jedyna slodycz ktora im zafunduje to naturalna czekolada, znalazlam taka fajnie opakowana w wielkanocne motywy ;-) A tak to ksiazki, mam tez juz gre dla Vincenta ktora sobie kiedys upatrzyl na wieczorku gier w szkole Oliverowej i nie chcial od tej gry odejsc przez dwie godziny.Dzisiaj udalo mi sie ja znalesc i zakupic. Kupilam im tez po takim fajnym pluszowym zajaczku ktorego sama chetnie bym poprzytulala :-D
A w Polsce robicie prezenty wielkanocne dla dzieci??

No i wiedze ze dalej macie szkolne rozterki...

Witam!
Wszystkie kobietki, ale uciekam, daje jedynie znać , że żyję. Urwanie głowy mam ze wszystkim. Ale dobrze mi z tym :-). Więcej na:ninja2:

reklama
Wpadam na chwilkę, zeby dać Wam znać, że w Kauflandzie są pampersy sleep&play w różnych rozmiarach w cenie 59/120 pieluszek. wychodzi po 50gr za jedną. nie jestem zwolenniczką pampersów ale te są w korzystnej cenie, więc daję cynk. Pozdrawiam

Do góry