reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
ewusek,cokies- DZIEKUJE ZA WSPARCIE-PRZEKAZAŁAM Patrycji....
dziś ma szpital i okaże sie czy bedzie zabieg :(( tak mi smutno-jeszcze leci w tle piosenka Maureen wiec łzy same lecą...........

COKIES- wspolczuje sytuacji w szkole z synem-przykre to kurcze jak człowie wpaja zasady,tłumaczy rózne sprawy a tu "szkoła" tak wpływa na młode umysły....wspieram!

EWUSEK- cudnie,ze sie odezwałaś :)

Witajcie dziewczyny

Za oknem leje jak z cebra... a mnie głowa boli tak że ledwie mogę funkcjonować...:-(
Dzisiaj basen - odrobina rozrywki:-).

Mama mam nadzieję że twoją koleżanke ominie zabieg - już i tak dużo wycierpiała a szpital i tego typu zabiegi fatalnie wpływają na psychikę... bardzo współczuję

Cokies nie zazdroszczę sytuacji z synkiem - niestety inne dzieci mają nie zawsze dobry wpływ na nasze dzieci

Ewusek ja też najchętniej poszłabym spać... no i masz rację u mnie z karmieniem już troszkę lepiej:-D

Izulka Wiesz teej twojej wagi to ja ci jednak zazdroszczę. Mi się znów troszkę przytyło. standardowo po każdej kolejnej ciąży mam więcej na wadze...:wściekła/y: Nie wiem jakie masz badanie jutro ale mocno trzymam kciuki za pomyślny wynik!!!

Maureen jak dzisiaj nastrój? nieco lepszy niż wczoraj?

Całą resztę mamusiek serdecznie pozdrawiam i mocno ściskam

EWUNIA- cześć ..dzieki za wsparcie dla P.przekazałam Jej Wasze utulenie...(to też forumowiczka)

przyjemności na basenie :)

co do wagi to ja mam 62kg przy 170 wzrostu,ale ...mała oponka jest-tego już chyba sie nie pozbęde;/

IZULKA- ja też zaciskam &&&&&&&&&&&&&& za badanie i pomyślny wynik!!

EWUSEK- kurka ja właśnie ujędrniam .....wcinam kasztanki i malagę ..
powinnam sie puknąć w głowę oponka i słodkie....ale ja nie umiem bez słodkości

piję kawkę-Wam również życzę smacznej kawy kochane :)

Witam i ja1 Na chwilke tylko bo mialam dzis sporo zalatwien a wieczorem swietujemy 10 urodziny Ani...jak to szybko zlecialo, nawet nie wierze ze mam juz w domu nastolatke :szok:

Pozdrawiam :-)

reklama
Do góry