reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

pawimi - ja nie mam w zanadrzu żadnych rewelacji ;-) u mnie po staremu.. mnie też dzieci się starzeją..
ja nie musze na plażę, ale taką temperaturką i słoneczkiem to bym nie pogardziła :-)

reklama
AsiaKC GRATULUJĘ CI MOJA KOCHANA!!!!!!!!!!!! Super wiadomość!

Zuzkus - 100 lat - wszystkiego co najlepsze dla Twojej 10-latki.

Pawimi - ale masz słodziaka-przystojniaka!

Maureen :-D:-D:-D:-D:-D:-D w 100% optymistyczne :-)

Wszystkie witam i życzę smacznej kawki :-)

PAWIMI- dzieki za uściski :)) a synek duży -rośnie jak ..no wiesz :)))
poprosze o troche słonka bo u mnie pada ,ciagle pada.....

ZUZKUS- ja za Ciebie też zaciskam &&&&&&&&&

ASIA- napisz kochana jak sie czujesz ??zaskoczyla Was ta ciąża czy plany byly na jeszcze jedną córkę do pary :))??

MAUREN- plażaaa-sie rozmarzyłam....plaża i ....nasze oponki :)))
właśnie zjadłam pacxzka-500 kaloriów...;/a potem na plaży w pareo bede śmigać

buziaki kochane-niech teń dzień bedzie dobry!!!!!!!!!!!!

i u nas dzis szaro.. moja Ela poszla dzis do szkoły w przebraniu pani wiosny, wiec troche energii w ten szary poranek wniosła, ale to za mało ;)

Asia-wielkie gratki alle nowina woow

mama- dzieki za troske ;-), widzialam że wpadłaś na wątek sierpniówek i sobie uświadomiłam że miałybymsy podobny termin i sie minełysmy, przepraszam ale smutek mi wlazl do serducha i przepraszam ze o tym pisze tule mocno

pozdrawiam pozostałe mamusie i mam dobrą wiadomość w poniedziałek pierwszy dzien wiosny i ma byc słonecznie:-)

a u mnie juz lepiej odzyskuje siły i chęci, z synkiem codziennie rozmowy co złe a co dobre hmmm..

IZA witaj porannie :)

COKIES- no wleciałam wczoraj bo tak mi wspomnienia wróciły-ja miałam termin na 5 sierpnia i popisałam kilka dni z babeczkami i tak mi sie zachciało na sierpniówki wlecieć...

mam nadzieje,ze z pogodą bedzie jak piszesz-oby była lepsza :))!!!
ciesze sie,ze rozmowy pomagaja z synkiem:)

Hej!!

Mama, ja bym chętnie z tobą pączki powcinała - ale niestety dziś dieta... śmiać mi się chce bo właśnie stwierdziłam że rotawirusy rozprzestrzeniają się drogą internetową:-D:-D:-D ja się męczę od wczoraj. Tragicznie nie jest ale obawiam się że dzieciaki połapią ode mnie...
Cokies świetnie że czujesz sie już lepiej!!

Iza witaj!!:-)

AsiaKC rewelacyjna wiadomość!!!! serdecznie ci gratuluję!!

Maureen cieszę się że nastrój dużo lepszy!!!

Zuzkus najlepsze życzenia dla twojej Ani!!!

Pawimi twoj synuś jest słodki:-) a tych 19 stopni to ci zazdroszczę bardzo. U nas parę dni temu było 17 i naprawde czuć było wiosnę a dziś nadal leje.....

Bedismall co u ciebie i Patryczka???

Ewusek ty już pewnie po kawie... W pracy jesteś??:-)

Weroniczka, AnnaS, Izulka, Sempe, Antylopka A wy gdzie się podziewacie??

EWUNIA- cześc kochana,no ja też dieta ,tylko dzis tak jakos....będę musiała zaczarować wage :))))

zdrówka dla Ciebie i oby dzieci nie złapały..

ja umyłam włosy,ułożyłam,oko pomalowałam i śmigam zaraz do Domisia:)

No mama ja tak wczoraj się pomalowałam, pięknie uczesałam przed pojściem z Kasią na basen. Na basen nie dotarłam- musiał jechać z nią Maciek... Dziękuję za życzenia zdrówka!!!

A ztego co pisałaś to ty szczuplutka jesteś. 62kg tak??? to moje marzenie:-D

Miłego dnia

reklama
Ewunia - no w pracy, w pracy...
Mam nadzieję że ci choróbka odpuści szybko.
A co do wagi to ja nie wiem o czym ty piszesz bo jak widzę twoją buzię na avatarku to myślę że ty jesteś taka malutka drobinka :-)

U mnie Olkowi furczy cos w nosie ale na razie nie leci a Adasiowi leci i w ogóle kaszlał w nocy.
Aha! Zapomniałam wam napisać że nasza pani doktor ma nowy sposób na katar i powiem wam że rzeczywiście skuteczny a mianowicie wpuszczam im do nosa po 0,25ml lakcidu do każdej dziurki. Tylko że trzeba uchwycić moment że katar dopiero się zaczyna

Do góry