reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Ciekamy sposób na katarek:tak: Dużo zdrowia dla twoich pociech!!!
A co do wagi to rzeczywiście twarz mam szczuplutka czego nie mogę powiedzieć o udach i D...q:-D:-D:-D Przy wzroście 160cm mam 74kg- ja wiem że niedawno urodziłam karmię itd że powinnam dać sobie trochę cvzasu na chudnięcie... Ale prawda taka że niebardzo mam czas o siebie zadbać... a dieta na razie nie wchodzi w grę...

reklama
EWUNIA no tak 62 kg przy 170 cm ,ale.........ta oponka...tego sie juc chyba nie pozbędę;/

EWUSEK- zdrówka dla chłopców!!
a powiedz mi kochana-Wy sie staracie o kolejną dzidzie czy poprostu zostawiacie to losowi czy już sie nie nastawiacie na powiększanie rodzinki???przepraszam ,ze pytam bo moze pisałaś a ja nie pamiętam...

ASIA- jak sie czujesz?????????

Cześć dziewczyny, pamiętacie mnie? Parę miesięcy temu się z Wami witałam :)

Teraz spodziewamy się trzeciego dziecka więc wreszcie mogę się do Was na pełnych prawach przyłączyć ;-)

Leika - witaj i wielkie gratulacje!

Mamo a my trzecie planujemy, ale poczęcie dopiero za rok lub dwa bo na razie nie mogę zrezygnować z pracy (cholerny hipoteczny) a moja mam nie dałaby juz rady (ma 63 lata) więc Olek musi najpierw iśc do przdszkola

Hej dzewczynki.

Ostatnio mam zupełnego lenia forumowego. Ale czytam i wiem i cieszę się Waszymi radościami i smucę smutkami. No i bardzo się cieszę że mamy kolejną mamusię z maleństwem pod sercem. Gratuluję.
Witam Leika. Ja pamiętam Cię:) Tobie też gratuluję i zapraszam do naszego grona.

Widzę że się "chwalicie" swoimi wagami. Ja po dukanie już 4 miesiąc i ważę 56 kg przy wzroście 160 :) Szkoda tylko że czuję się jakbym ważyła 90 :( A oponkę ta ja też mam ale kurcze urodziłam trójkę dzieci więc mam prawo mieć trochę więcej ciałka tu i ówdzie ;)

Leika-witam ja od niedawna jestem tutaj takze miło mi, super że spodziewacie sie dziecka gratulacje wielkie:)

a ja obiadek zrobiony (pierogi leniwe) wykompana i zaraz brykam po Alka do szkoły a póżniej trening piłki noznej i Julka balet
takze bede chyba wieczorem papaptki

Weroniczka- a jak znosisz tą diete ja wytrzymalam 5 dni i koniec

Dzięki :-)

Wreoniczka, szkoda, że już na styczniówki'09 nie zaglądasz! Wpadnij od czasu do czasu napisać co u Was :)

Leika gratuluję!!!

Weroniczka no to ty szczuplutka jesteś. Ja tyle ważyłam jak zaszłam w pierwszą ciążę.... Dawne czasy :) A co do dukana to się chciałam was podpytać czy karmiąc mogłabym już zacząć dietować??? to pytanie zwłaszcza do mamy bo Ty mama chyba najdłużej na tej diecie???

Cokies mogłabyś mi napisać przepis na leniwe?? bo moj M uwielbia a ja nie robiłam nigdy sama... \Pewnie by się ucieszył jakbym zrobiła....

reklama
Mamo a my trzecie planujemy, ale poczęcie dopiero za rok lub dwa bo na razie nie mogę zrezygnować z pracy (cholerny hipoteczny) a moja mam nie dałaby juz rady (ma 63 lata) więc Olek musi najpierw iśc do przdszkola
EWUSEK- rozumiem :) no fakt to lepiej ,zeby Olek poszedl do przedszkola..ja tu nie mam żadnej pomocy-teściowie nie żyją a moja cała rodzina na Pomorzu-200km stad wiem wiem jak to jest bez pomocy..
powodzenia w planach :))

WERONICZKA- waga piękna-gratki :)no tak,wiadomo,ze po ciążach nasze brzuszki już beda inne :))

EWUNIA- przy karmieniu to nie polecam diety -Dukan to wyeliminowanie węglowodanów i ograniczenie tłuszczu a wiadomo,ze pokarm musi być treściwy...
dlatego kochana radzę poczekać do zakończenia karmienia i wtedy:)
I faza to uderzeniówka -prawie samo białko ,a to mogłoby zle wpłynąć na Hanusie a tego nie chcemy!!!

Ostatnia edycja:
Do góry