Iza - pozdrawiam chustomamę
Ja też chustująca :-) Zresztą wydaje mi się, że widuję cię czasem na chusty.info?
ewuniaf- odpowiadając na pytanie zadanie Izie
nie, chustowanie tylko na początku wydaje się trudne - ale najlepiej jakby na początku ktoś, kto ma doświadczenie w temacie pokazał ci "na żywo" jak wiązać. Poszukaj chustomam w Twojej okolicy, np przez forum chusty.info właśnie 
Możesz też próbować z chustą elastyczną sama - ona jest łatwiejsza w wiązaniu i odpowiednia dla maluszka w wieku Twojej Hani; jej jedyny minus jest tylko taki, że nie nadaje się do noszenia cięższych, starszych dzieci, ale na kilka miesięcy Ci wystarczy bez problemu.
mama05 - pytanie było do mnie? Nie, ja z zachodzeniem raczej nie mam problemów, za to z utrzymaniem ciąży już nie tak wesoło. Będę się bać do końca pierwszego trymestru
ewuniaf- odpowiadając na pytanie zadanie Izie
Możesz też próbować z chustą elastyczną sama - ona jest łatwiejsza w wiązaniu i odpowiednia dla maluszka w wieku Twojej Hani; jej jedyny minus jest tylko taki, że nie nadaje się do noszenia cięższych, starszych dzieci, ale na kilka miesięcy Ci wystarczy bez problemu.
mama05 - pytanie było do mnie? Nie, ja z zachodzeniem raczej nie mam problemów, za to z utrzymaniem ciąży już nie tak wesoło. Będę się bać do końca pierwszego trymestru