reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Mama - na pewno @ może to plamienie jakieś? Ściskam!
Ja wiem że Ty robiłaś wszystkie badania itd ale wszystko wskazuje na niedobory progesteronu, może stąd króka faza lutealna i wcześniejsza @? Brałąś luteinę lub duphaston w drugiej fazie cyklu?

cokies - kupno domu od dewelopera to straszny koszt, jeszcze budowa warsztatu i wykańczanie... dużo czasu i kasy. Zamiast budować warsztat może kupić dom z budynkiem gospodarczym z rynku wtónego? albo nowy, ale z dużym garażem do zaadaptowania na warsztat? A co Twój mąś robi? Znaczy z czym ten warsztat bedzie?

reklama
cokies - mnie się bardzo podoba pomysł prowadzenia biznesu we włąsnym lokalu przy domu. :) Gdybym miała swoją posesję już dawno bym tak realizowała się zawodowo :)
a czy od dewelopera, czy inaczej, to już trzebaby przeliczyć..

pawimi - postanowiłam przerzucić nas na wielo. dasz na poczatek jakieś rady? :-)

dziś byłam na jarmarku planeta dziecko, moje dziewczynki zrobiły sobie korale i były przeszczęśliwe. a ja już nie moge się jutra doczekać, bo... WIOSNA!!!! :-D

Ostatnia edycja:
Hej Babolki,

wpadlam tylko powiedziec, ze zyje, nie pisze na razie kochane, bo obie moje male panny sa chore, goraczkuja... Siade na dluzej jak troche lepiej bedzie.. Buziaki.

dzien dobry w nowym tygodniu!

znów nie wyspana jestem:wściekła/y: chyba Alucie trójki idą i idą....

dzis na 21.15 idziemy w kilka małżeństw do teatru, bilety kupione były w listopadzie i rozeszły się jak świeże bułeczki, kolega stał od nocy w kolejce:-p
Klimakterium na to idziemy, mam nadzieje ze nie zasne!!!!

Mała wstała dziś 2 lewymi nogami, nic jej nie pasuje, rzuca się na dywan i wyje!!!

mam pytanie ma któraś z Was coś co by pasowało Angelince, tzn w piątek ma być przebrana za jakies warzywo lub owoc a ja ani talentu do szycia nie mam ani pomysłu! pokryje koszty przesyłki:tak:

hej mamuśki!!!

Maureen dużo zdrówka dla twoich dziewuszek!!!

Cokies nie pomogę bo niestety kompletnie się na tym nieznam., Ale własna działalność brzmi nieźle!!

Iza u mnie tak słonko przez okienko świeci że aż się chce żyć i buzia się sama śmieje!!! Od razu widać że to już wiosna!!!!:-D
Mama a co u ciebie już po porannej kawce?? Do ciebie też wiosna zawitała??:-)

Sempe, witaj! no ja niestety nie pomogę nie mam nic takiego żeby można było dziecko za warzywo przebrać a talentu do szycia też nie posiadam:-(Super że do teatru idziecie. Może choć trochę odpoczniesz i się "rozerwiesz"

Wszystkie babeczki mocno ściskam!! Piszcie co u was!!

Ostatnia edycja:
witam o poranku wiosennie:)
pięknie dzisiaj i juz cieplej

Sempe- moja też wstała lewą nogą, wykrzyczała mi że jest zmęczona i chce spać (oczywiście to był pretekst żeby do przedszkola nie iść) i wogóle z każdą minutą coś nowego wymyślała yyhh..
niestety również nie posiadam takiego stroju, ale może ogórka zrobić ale kuknij na allegro moze tam coś sie znajdzie:)

a ja mam teraz taką wizję i marzenie żeby mój mąż otworzył sobie warsztat i zdołał utrzymać rodzinę a ja w domu bym sie zajmowała dziećmi i może wtedy udało by się czwarte maleństwo marzy mi się..
mimo że dobrą pracę mam fakt 8 godzin i jedna zmiana czyli cały dzien jakby nie patrzeć ale jest naprawde ok
chyba się starzeję..:):):)

Kochane obiecałam kiedyś ze pokaże Wam pokój dziewczynek, mały jest ale jakos udało nam się coś tak wcisnąć

Ewunia mnie jelitówka nie wzięła!! a przydało by mi się jakieś czyszczenie:-)

Maureen zdrówka dla Twoich dzieciaczków!!

Mamo05 natychmiast zacznij myśleć o sobie inaczej niż zepsuta!!!! jak Ty zepsuta to ja juz przygniła hihihih ale tak na poważnie Kochana jesteś wspaniałą kobietą i wierze w głębi mojej intuicji ze kiedyś będę miała okazje widzieć i głaskać Twój zaokrąglony brzuszek!!!

Pawimi Ty niewdzięcznico!! taką wagą mnie tu szczujesz:-) świetnie musisz wyglądać!

Joaś od rana myśle o synku Twoich znajomych!

Cokies i inne babeczki POZDRAWIAM WIOSENNIE!!! NARESZCIE WIOSNA!!!!

reklama
kochane witajcie ,ja tak na szybko bo śmigam do Poznania sprawy pozalatwiać...

ASIA- myśle ,ze to nie progesteron bo normalnie mam cykle 27-dniowe a faza lutealna 14d..poprostu ten cykl jakis taki poryty...

SEMPE- dziekuje kochana za wsparcie ,mam nadzieje,ze bedzie jak piszesz ..
co do przebrania to nie pomoge bo nie mam żednego "owocu" w domu :)
przyjemności na przedstawieniu :)))))))
no i nich zębory w koncu powychodzą ,zebyś mogła pospać :)

EWUNIA- cześć kochana ,tak tak i do mnie wiosna przyszla ,choc w nocy byl przymrozek....
ale teraz slonko wiec jest milo:)

kochane witam wszystki pozostale babeczki i leeeece bo sie nie wyrobię -paaaaaaaaaa

Do góry