reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Sempe - fajny pokoik, zwłaszcza łóżko piętrowe jest świetne! :)
Powiedz, jak Ci się udało utrzymać ten stolik z Ikei tak czystym? U mnie jest cały porysowany kredkami, które nie dają się zmyć... ;-)

Moje dzieciaki też obudziły się marudne, starszy zaczął kaszleć, więc nie poszedł do przedszkola...

U Was wiosna? U nas przymrozek... drzewa pokryte szronem. :cool:

reklama
Witajcie!

Na chwilę wpadam. Jureczka operacja miała się rozpocząć planowo o 8.30. Modlimy się o niego do ks.Jerzego Popiełuszki. To jego patron...
U mnie powoli, rozchorowałam się jakos. Tzn mam problemy z gardłem - potworny ból, niestety. Biorę tantuum verde, nawet nie jestem pewna czy mogę karmiąc Arturka.
Nie posiedzę przy kompie, bo robota mnie goni. Niby ja nie zając, ale muszę ruszyć z kopyta.
Leika - ja swój stolik szoruje bezczelnie cifem z mikrogranulkami czy cóś takiego.
Mama05 - nakopię CI w tyłek za zepsutą, jak nic ankopię a potem mocno przytulę jakem siostra
Dzisiaj wiosennie choć rano był przymrozek, ale takie prawo marca :-)
Uciekam moje drogie, do następnego razu

sempe - a Twoja córa jest drobna? ile ma wzrostu? bo moze weszłaby w dynię? na Gai dynia wisi do kolan:
IMG_8852.jpg

dzien dobry w nowym tygodniu!

znów nie wyspana jestem:wściekła/y: chyba Alucie trójki idą i idą....

dzis na 21.15 idziemy w kilka małżeństw do teatru, bilety kupione były w listopadzie i rozeszły się jak świeże bułeczki, kolega stał od nocy w kolejce:-p
Klimakterium na to idziemy, mam nadzieje ze nie zasne!!!!

Mała wstała dziś 2 lewymi nogami, nic jej nie pasuje, rzuca się na dywan i wyje!!!

mam pytanie ma któraś z Was coś co by pasowało Angelince, tzn w piątek ma być przebrana za jakies warzywo lub owoc a ja ani talentu do szycia nie mam ani pomysłu! pokryje koszty przesyłki:tak:

Współczuję - ja też niewyspana, bo Dominika mi sie zepsuła ostatnio spaniowo i budzi się w nocy często i jeszvxze dziś wstałą z wyciem o 5.30 :dry:

Co do warzywa... Angelinka ma długie włosy? Może pomarańczowe rajstopki i wielki pomarańczowy t-shirt przerobiony a la poncho (lub kocyk polarowy jak masz i mozesz poświęcić). A na głowie fryzurę "na cebulę" z naszych czasów z zielonymi wstążkami :) lub po prostu zielona opaska ze wstążkami udającymi natkę - i marchewa gotowa :-D

Sempe pokoik bardzo ładny. I jest w nim porządek. czego nie mogę powiedzieć o pokoiku mojej córki:-D:-D

Iza twoja Gaja wygląda czadowo w tej dyni!!!

Joas trzymamy kciuki za powodzenie operacji małego Jureczka:tak: Joasiu a tobie kochana zyczę szybkiego powrotu do zdrowia i odzyskania sił!!! a Tantuum Verde możesz stosować w czasie karmienia

Leika a jak ty się czujesz? masz juz jakieś dolegliwości typowo ciążowe??

Cokies mi też jednak się marzy czwórka... Na początku byłam przerażona jak odkryłam że Hania będzie. Bałam się że sobie nie dam rady z trójką. Teraz uważam że radzę sobie świetnie. W domu posprzątane (choc nie zawsze idealnie) obiad z dwóch dań codziennie jest, dzieci do kąpieli i spania chodzą zawsze o tej samej porze... Myślałam że tego wszystkiego nie ogarnę. W tej chwili sądzę że i z czwórką byłoby ok...
Może rzeczywiście uda się twojemu męzowi otworzyć ten warsztat a ty mogłabyś być w domku- jeśli tego chcesz... Zyczę ci tego i trzymam &&&&&

Asia no a ja tak chwaliłam Hanię że tak pieknie śpi to teraz mam. Budzi się o czwartej do karmienia i po karmieniu ani myśli spać już do rana... co prawda nie płacze ale gada sobie i kręci się przez co ja spać nie mogę... Więc wiem co czujesz. Zyczę siły!!! A pomysł z przebraniem marchewki bardzo fajny!!

A tu zdjęcia: moja mała Hania, Nasza kochana Lusia, starszaki na spacerze
IMG_1220.jpg
IMG_1265.jpgIMG_1125.jpg

Ostatnia edycja:
Mnie najtrudniej było z jednym dzieckiem. Najtrudniej sie zorganizować :tak: ;)

Sempe - pokoik śliczny i czyściutki! U nas bałagan wszędzie i oczywiście przyłażą do duzego pokoju jak u siebie nie mogą już sie bawić ;-) A jaki jest wymiar łóżka? BArdzo mi sie podoba. i drabinka pochyła też :tak:

Leika a jak ty się czujesz? masz juz jakieś dolegliwości typowo ciążowe??

Dzięki, czuję się raczej dobrze :-) Nie rzygam ;)) co kilka dni mam tylko napady słabości, wtedy mam zawroty głowy i omdlenia, jeśli nie uważam. To chyba ciśnienie na dworze tak na mnie działa...

Joaś, pisz nam co z tym chłopcem, jak coś będziesz wiedzieć... Myślę o nim cały czas, takie maleństwo! :(

reklama
Do góry