reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

jestem babeczki..czuje sie skopana....wiec juz nie marudzę..ale tak czasem myślę ,ze zepsuta jestem bo jak to inaczej nazwać???nawet teraz-@ w 18d.c. przeciez to masakra jakaś...

SEMPE- pokoik ładny-łózko super!iiii-też mam taki stolik tylko czerwony i też jest czysty :))

JOAŚ- &&&&& zaciskam za przebieg operacji!!!

IZA- Gaja suuuper wyglądała w tej dyni:))))))))))

EWUNIA- fotki miodzio :)
cudne dzieci ,sliczy ,kochany piesio :)

LEIKA- &&&& za dobre samopoczucie:)

WERONICZPA,PAWIMI,ANNA.S,ZUZKUS,EWUSEK,AZILE- a co u Was???

reklama
Witam i ja1
Bylam z Krzysiem na testach alergicznych i super ani jednego uczulenia hip hip huraaaa. Lekarka kazala odstawic leki przeciwhistaminowe. Ciekawe jak Mackowi wyjda testy w maju, tu juz nie bedzie tak rozowo :no:

Joas trzymam kciuki za Jerzyka i modle sie za Niego i sile dla Jego Rodzicow
Sempe nie zazdroszcze nieprzespanych nocy, ja w poniedzialki rano wstaje o 4 z mezem jak wyjezdza i potem caly dzien chodze jak zombi. Pokoik sliczny, super tapeta a wykladzina jak u Krzysia w pokoju
Asia Ewunia ja tez uwazam ze im wiecej dzieci tym wiecej czasu i lepsze zorganizowanie

Pozdrawiam i zagladne wieczorem

dziewczyny pomysły mi podałyście świetne!! :-)

stolik z ikei tez cifem czyscić będę narazie jest nowy:-)

Gaja przecież malutka jest a Moja Angelinka nosi ubranka na 122cm ale dziękuje.

łóżko robiliśmy na zamówienie i mamy rozmiar 80x180 jest tak mocne ze ostatnio na dole go testowaliśmy z mężem:cool: i nawet nie drgnęło!!

dobra na dzis się żegnam, mama przyjechała więc muszę się nią zająć a wieczorem do teatru!!

hej
zapomnialyscie juz o mnie chyba...

nie wiem jak wy znajdujecie czas na pisanie postow......ja juz od dwoch godzin męcze się z małym od przyjścia ze szkoły,musiałam wstawić obiad i podać dzieciakom,potem małego nakarmić,wreszcie one zjadły,ja tez i maly tez ale nadal placze....jak nie zajmuje sie nim to zawsze trzeba pozmywac gary,przyniesc pranie z dworu i poskladac i w zasadzie to za chwile juz 18 i trzeba dzieci po malu klasc spac...jestem z nimi na ogol zupelnie sama i przyznaje ze nie mam juz cierpliwosci

Ostatnia edycja:
Hej, hej.

Badi jak mogłyśmy o tobie zapomnieć kochana :) Jak Patryczek. Zdrowy już?

mamo dla ciebie dużo uśmiechu :)

Jakoś tak ostatnio nie mam ochoty na pisanie. Czytam Was i sledzę co się u Was dzieje ale nie wiem co odpisywać.

Zuza cieszę się że nie macie alergii :)

juz jestem z powrotem
gratuluje zafasolkowanym, Asia KC :-)
ewuniaf a tobie gratuluje organizacji dnia
mamo ;-( tule....
Joas przepraszam:zawstydzona/y:ale nie doczytalam,co to za operacja??

Dominik wlasnie rozlal mi cala butelke wody na kanape,a to nie moja!!!!!!:wściekła/y: to juz nie pierwszy raz,to czort jeden

sciagnelam pranie,poprasowalam pare koszul mezowi i juz sie mlody obudzil i wyje,dom wariatow normalnie

hej
zapomnialyscie juz o mnie chyba...

nie wiem jak wy znajdujecie czas na pisanie postow......ja juz od dwoch godzin męcze się z małym od przyjścia ze szkoły,musiałam wstawić obiad i podać dzieciakom,potem małego nakarmić,wreszcie one zjadły,ja tez i maly tez ale nadal placze....jak nie zajmuje sie nim to zawsze trzeba pozmywac gary,przyniesc pranie z dworu i poskladac i w zasadzie to za chwile juz 18 i trzeba dzieci po malu klasc spac...jestem z nimi na ogol zupelnie sama i przyznaje ze nie mam juz cierpliwosci

Bedismall - doskonale rozumiem Twoje niepisanie... ja z reguły żeby napisać zawalam coś w domu. Dziś obiad bo obaj chłopcy jedli w przedszkolu, ale najczęsciej prasowanie którego mam już całe góry :baffled:
Ja też jestem sama... i to przez 6 tyg, potem za to mam przez następne 6 męża na stałe w domu. Tylko że przy budowie to "na stałe" jest bardzo ulotne...

Asia czytam ze Ty tez slomiana wdowa! Dla mnie najgorsze sa wieczory kiedy jestem juz zmeczona calym dniem a dzieciaki wcale nie spiace i jeszcze chca jesc pic itp...nerwy nie raz puszczaja

reklama
Asia czytam ze Ty tez slomiana wdowa! Dla mnie najgorsze sa wieczory kiedy jestem juz zmeczona calym dniem a dzieciaki wcale nie spiace i jeszcze chca jesc pic itp...nerwy nie raz puszczaja
:tak:tak masz racje..........choc ja nie taka slomiana ale moj czesto wraca z roboty 1.00 albo 21.00 i uciekam dzieciarnie myc i klasc bo m jak milosc czeka

Do góry