reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam wieczorkiem! :-)

Zuzkuz - STO LAT DLA ANI :-D 10 lat to już poważny wiek :tak:

witam o poranku
bardzo dziękuję za wsparcie:) wczoraj do wieczora fatalnie sie czułam i gorączka i bóle mięśni i stawów, oczywiscie poszłam na zebranie i jakos sie udało wytrzymac do konca, ale niezbyt ciekawe mój Alek wkroczył w grupę chłopców tych trudnych problemowych i zaczyna sie. jestem w szoku od początku roku tym co dzieje się w klasie (pierwszej klasie!!!) agresja nieposłuszenstwo itd a teraz moj synek sie dołączył masakra....
u nas leje i jest nie przyjemnie

mamo-ściskam i życzę optymizmu dla was obojga
Współczuję problemów z Alkiem. Szkoda że taka klasa jest, że rodzice z nauczycielem nie potrafią takiego zachowania zdusić w zarodku.

JA przyszłam do Was ogłosić niespodziewajkę.

Przepraszam od razu mamę, bo zupełnie się to nie zgadza z jej nastrojem.
Mamo - ja stale trzymam kciuki i wierzę ze się Maluszek u Was pojawi!

reklama
Asia - kochana, ja już w innym wątku padłam, to tu padac nie będę :-) to dopiero !!

mama - jakoś mi nie po drodze było ;) ale chce mi się u Was znów się rozgościć.. stęskniłam się :)

Dopiero teraz moglam zajrzec.. i czytam taka wspaniala nowine !!

AsiaKC,

gratuluje fasolinki !!!! Super, bardzo sie ciesze :)))

507.jpg

Zuzia,

najlepszosci dla Twojej duzej coruni !!

Fotolia_4955266_XS.jpg

IzaBK,

och Ty niedobra, tak nas zaniedbac! Prosze sie niezwlocznie poprawic i pisac, pisac !! :)

Mama05,

ja tez mam problem z oponka i tez dokarmiam ja slodkosciami, te oponki juz widac tak maja :-D Nic sie wiec kochana nie przejmuj :tak:

cokies,

jak sie dzisiaj czujesz , lepiej ?

Sciskam reszte moich Babeczek :tak::-)

Asia gratuluje!!!!!!!!!!!!!
Mamo &&&&&&&&&&&&
Iza witaj
Mauren o tak ja to bym poszla na plaze!

U nas swieczki na torcie zdmuchniete, a ja z piwkiem swietuje dzien sw. Patryka

Witam swietujace :-D

100 latek dla 10-cio latki!!! Fakt Zuza, musze sie zgodzic - czas leci nieublagalnie i dzieci nam sie robia dorosle:szok: tylko my sie nigdy nie starzejemy :-D

AsiaKC - ogromne gratulacje!!! W koncu cos tak optymistycznego na naszym watku, bo od dlugiego czasu same smutaski nam sie rozgoscily.

Nawet widze pozytywne fluidki nasza zagubiona owieczke IzeBK nam tutaj przywialy ;-) Moze Iza tez sie chcesz z nami czyms ciekawym podzielic???:rofl2:

aaaaa i pozdrowionka od slonecznego pana malego :tak:;-)
2011031720113649.jpg

A z plaza to Was podraznie bo mi sie udalo byc i wczoraj i dzisiaj haha, moze nie w stroju kapielowym ale bylam i moj najmlodszy rzucal sobie kamyczkami i piaskiem do wody. Dzisiaj bylo bagatelka 19 stopni....ach jak ja kocham wiosne!!! Sle Wam duuuzo ciepelka i samych pozytywow.

Maureen - bardzo sie ciesze ze Ci humorek dopisuje! Tak trzymac!

Mamusiu - sciskam ;-)

Czy ktoras jeszcze chciala cos dzis optymistycznego dodac? :laugh2::happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry