reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam!
Malo mnie ostatnio ale 48 godzin na dobe to i tak u mnie ostatnio malo, nie wyrabiam na zakretach z Ania na rehabilitacje, z Krzysiem do logopedy i to 25 km w jedna strone a po za tym codzienne obowiazki...i jeszcze w tym tygodniu bez samochodu wszedzie autobusem wrrrr

Weroniczka sliczne plaszczyki :tak: mnie sie nr 3 podoba
Izulka sa teraz w aptece takie specjalne opatrunki zelowe na oparzenia
Leika my mamy renault scenic i tam tez 3 foteliki sie mieszcza :yes: jest nawet wesja 7 osobowa ale wtedy nie ma bagaznika

Pozdrowienia

reklama
Weroniczka - na teraz to nie ma sensu, bo Dominisia ma płaszczyk po za tym nie chodzi jeszcze wiec nie prezentuje tak ciuszków ;-) No i wiosna u nas to taka jest że od razu lato jest.
Ale pamiętaj proszę (bo u mnie skleroza ciażowa posunięta), że na jesień bym bardzo dla niej chciała! Jakbyś miała chwilę to w sierpniu/wrześniu bym się określiła co do rozmiaru :-D

weroniczka to ja sie na meski pisze, prosze jakies fotki wkleic jesli masz cos, chodzi mi o kroj i styl jaki mozesz uszyc takiego meskiego. Ja swojemu Vincentowi kupilam plaszczyk w francuskim butiku (wlasciwie to byl plaszczyk Olivera ale wystapil w nim dokladnie dwa razy po czym przelezal w szafie czekajac na nowego wlasciciela) i kurcze dalam za niego prawie $200 ....no a ile dziecko w takim wystepuje? w niedziele chyba do kosciola i tyle. Fakt, piekny jest, takie male dzielo sztuki no ale ta cena...do tego Vincent juz z niego wyrasta i wiem ze na jesien bedzie napewno za maly a drugiego takiego za te pieniadze juz nie kupie.

Widze ze od kilku miesiecy na przemian wertujemy kwestie szkoly i samochodow ;-) Ja mam 3 rzedy siedzen w swoim wiec nawet gdyby pojawil sie jeszcze jeden fotelik to nie ma problemu ;-) Do tego moje najstarsze dziecko niedlugo wyprowadza sie z domu chlip, chlip....cos czuje ze bede miala z tego powodu mega dola. Przyznam ze dziwne to uczucie, dopiero trzymalam gnojka przy piersi a tu juz dorosly facet idzie w swiat.:-( No coz...w koncu 21 lat skonczylam 3 dni temu:-) No nic, naszlo mnie na jakis deser to ide upichcic cos slodkiego ;-) dobrej nocy!

witajcie :)))))

PAWIMI- no rośnie Ci syn ,nie ma co-21 lat to....matko to dużo :))))
a wybywa z domu pewnie na studia???

MAUREEN- kochana moja jak tam u Ciebie z chorobami??jak Amelka i Paula???oby chociaż Marcelinka nie załapała..trzymaj sie nasza dzielna mamusko...
no i współczuje sytuacji zyciowych :(

JOAŚ- siostro moja jak u Ciebie na froncie??
nadal "uziemiona"?

WERONICZKA- a mi mogłabyś uszyć....tak pytam nieśmiało...?????

IZULKA- jak Hania??????????????????

ANTYLOPKA- gdzie sie podziewasz??:))))??

ZUZKUS- no to nie halo jak tyle kilosów trzeba dojeżdzać...
ale zdrowie dzieci najważniejsze i trzeba walczyc z przeciwnościami...smacznej kawy relaksującej Ci życzę!! :)

SEMPE- u Ciebie mówisz przyspieszony bunt 2-latka...trzymaj sie dzielnie i nie daj się..

LEIKA,ASIA,IZA,ANNA.S,EWUNIA,EWUSEK- heloł :))
Wam równiesz smacznej kawki ,herbatki:)))

u mnie dziś nie pada poki co słonko-mam nadzieje,ze szybko wysuszy te kałuże
ja mam 17d.c. nadzieja sie tli ,za kilka dni sie okaże..
&&&&& mile widziane :)))))))))

Witam.

Ale miałam noc. Długo nie mogłam zasnąć. Wreszcie ok. północy przysnęłam to obudziły mnie skurcze jelit. I znów nie mogłam spać. Zasnęłam na dobre dopiero ok. 2 w nocy a dzieci wstały juz po szóstej :( A jelita dalej mnie trochę męczą.

mama ale Ty kochana chcesz płaszczcyk dla córeczki? Bo jeśli tak to oczywiście że mogę uszyć.
Pawimi męskich płaszczyków nie mam. Raz szyłam tak wełniany jak Staś miał dwa latka ale już dawno zakoponany jest gdzieś w szafach. Może łatwiej byłoby żebyś mi pokazała jakiego typu to ma być płaszczyk a ja wtedy zaprojektuję tak żeby był chłopięcy :)

WERONICZKA- tak,tak, dla Zuni bym chciała :))z tym ,że na jesień-taki od wrzesnia do szkoły jak pójdzie-ten pierwszy w grochy jest cuudny i taki bym chciała-w tej chwili Zuza nosi ubrania na 110,116 zależy jaka firma...tak więc koło wakacji Ją zmierzę i padam Ci wymiary i uszyjesz :)
bedę bardzo wdzieczna:))))
cene bedzie taka jak na allegro?

reklama
Do góry