Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wygibasy były niezłe i oczywiscie przyjmij spóźnione zyczenia urodzinowe!!!
My mieliśmy diagnozę robioną w przedszkolu. Mamy przedszkolną psycholog która na życzenie rodzica badała dzieci.tak asia zapisałam i jest przyjęta, bo taki obowiązek ma szkoła, tylko wachałam sie między dwiema paniami i nie wiem do której, bardziej skłaniam sie do jednej...no zobaczymy. A wy badaliście sie w poradni?
Obiecane płaszczyki. Na modelce wyglądają śliczniej ale modelka spała jak robiłam zdjęcia
![]()
Shot at 2011-04-04
![]()
Shot at 2011-04-04
![]()
Shot at 2011-04-04
Szkoda że za mały na moją Minisię.izulka - przykro mi z powodu wypadku! Oby skóra szybko się zagoiła...
Dziewczyny, jakie macie samochody? My będziemy musieli zmienić naszą kochaną Octavię już niedługo, bo z tyłu za nic nie wejdą 3 foteliki...
Zastanawiamy się, czy uderzać w typowego minivana czy raczej w coś 5-cio osobowego, ale z 3 osobnymi fotelami z tyłu (żeby 3 foteliki się zmieścily...).
Więc do octavii po prostu przymierzcie trzy - niewykluczone że da się je zamontować.