reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

SEMPE- czekamy aż przybedzisz:)

WERONICZKA- no dokładnie!
i czekamy na fotki płaszczyków:)

BEDI- JAK tam u Ciebie kochana ??

ANNA.S- my-czyli mamy z grupy mojej Zuzy -zrobiłyśmy sobie same zebranie i poczyniłysmy ustalenia-kto ,gdzie dziecko daje...i tak wyszło,ze w klasie Zuza bedzie z jeszcze 4 dziecmi ze swojej grupy i beda chodzić do tej szkoły językowej-tam jest mniej dzieci wiec i mniej zagrożen,mniej hałasu,mniej rywalizacji.....
a w szkole u mnie w miejscowości jest sporo klas I a w przyszłym roku mam być ich 13!!!!!
dlatego wybralismy tą drugą szkołę..
też sie boje czy emocjonalnie sobie poradzi..pewnie ,ze tak,ale bede dla Niej wparciem i pomocą-damy rade!
a pod względem nauki sie garnie-ostatnio mi powoedziała,ze nudzi sie w przedszkolu;/
jakby miała jeszcze iść do zerówki to już wogóle by sie zniechęciła...widze po Niej ,ze jest gotowa ale okaże sie w praniu-u nas trzeba bylo zgłaszać dziecko do 31 marca-jest kwiecień wieć u mnie już po temacie:)) i ...dobrze mi z tym :)
poza tym pani dyrektor powiedziała,ze program I kl jest tak okrojony ,ze na pewno dzieci 6-letnie sobie poradzą-głowa do góry kochana i podejmij właściwą decyzję :)powodzenia &&&&&&&&

JOAS- tak,tak- weekend był miodzio :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Hej mamuski

U nas słonko, zaraz idziemy na spacerek....

Izulka bardzo mi przykro że zdarzyła wam się taka "przygoda".Jakbyś napisała coś więcej na temat tego jak rana teraz wygląda to może mogłabym ci jakieś rady dać co do pielegnacji...

Joaś dużo zdrówka dla ciebie i dzieciaqkow zebyście mogli wreszcie na dwór wyjść:-)

Mama ciesze się że weekend udany!!! my też się wybieramy z mężem i teściem na ryby w sobotę. bedzie nam towarzyszyć Hania w wózeczku, reszta dzieciaków idzie do babci!!!
A o corcie sie nie martw na pewno swietnie sobie poradzi w szkole!!!. Moja Kasia ma dzisiaj kolejne zajecia integracyjne w szkole.

Weroniczka twoje plaszczyki na pewno są śliczne!!!

Sempe witaj po tygodniowej przerwie!1

Ciężarówki co u was????

Zuza jak tam weekend??

Dziewczyny wszystkie mocno ściskam!!!

Obiecane płaszczyki. Na modelce wyglądają śliczniej ale modelka spała jak robiłam zdjęcia :)

obraz011q.jpg

Shot at 2011-04-04
obraz020fd.jpg

Shot at 2011-04-04
obraz025g.jpg

Shot at 2011-04-04

izulka - przykro mi z powodu wypadku! Oby skóra szybko się zagoiła...

Dziewczyny, jakie macie samochody? My będziemy musieli zmienić naszą kochaną Octavię już niedługo, bo z tyłu za nic nie wejdą 3 foteliki...
Zastanawiamy się, czy uderzać w typowego minivana czy raczej w coś 5-cio osobowego, ale z 3 osobnymi fotelami z tyłu (żeby 3 foteliki się zmieścily...).

Leika a dlaczego mówisz że trzy foteliki nie wejdą? My mamy octavię i zmieściły się nam trzy foteliki :)

Na tylnej kanapie? Czy piszesz o dwóch z tyłu i jednym z przodu?
Zrób mi fotkę, bo aż nie wierzę ;-) Nasza kanapa jest tak wyprofilowana, że między dwoma fotelikami zostaje tylko wąski pasek przestrzeni na torbę do przewijania ;-)

reklama
Do góry