reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Leika my mamy renault scenic i tam tez 3 foteliki sie mieszcza :yes: jest nawet wesja 7 osobowa ale wtedy nie ma bagaznika

Scenic to jeden z 4 samochodów, które aktualnie rozważamy :tak: Jak go oceniasz? Nie wiem, czy kupowaliście od nowości czy używany, ale możesz napisać, jak się sprawuje? Często miewa jakieś awarie/naprawy? Bez problemu na przeglądach?

Weroniczka - a na drutach też robisz, czy tylko szyjesz?

mama05 - trzymamy kciuki! :tak:

reklama
witam sennie:-)

Ala śpi, padła godzine temu a miałam na zakupy jechać! wstała o 6.30 o 8.30 byłam juz po godzinnnym spacerze :-)

dzis Młody ma wolne bo 6to klasisci piszą testy więc musimy to wykorzystać, wyrósł z ubran ten mój mały chłop!!!! a po bracie za bardzo nie ma co nosić...

Angelinka moja Kochana wczoraj tatusiowi zadała pytanie: Czy pomożesz mi wybrać męża??????????????????????? myślałam ze zejde z tego swiata ze smiechu!! Tatus od razu zapowiedział ze OCZYWISCIE!! ciekawe czy wogóle dopuści do niej jakiegos typka:-)

Pawimi zgłupałam przecież Twój syn nie ma 21lat??? ma 18 prawda???
mój ma we wrzesniu 18lat i zapowiedział mi ze tez się wyprowadzi.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jejciu tak mnie głowa boli ze nie wyrobie chyba!!

dobra idę powiesić pranie

PS MAMA05 drobniutka ta Twoja Zuza! MOja Angelinka nosi ubranka na 116/122 a przecież dobre 1,5roku młodsza jest

Zagladam ale zaraz wylaczam neta bo mnie kusi a mam dokonczyc projekt na tzw wczoraj a tu BB kusi :-)

Mamo caly czas &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Leika to jest nasza 3 renowka i ogolnie dobrze sie sprawuje, wygodna...tyle ze szczeze mowiac ma slabe zawieszenie nie na nasze dziury i gory dlatego czesto musimy zmieniac drazki ukladu kierowniczego, poloske itp
Teraz jak bedziemy zmieniac to VW T4 szczegolnie jakbym miala 4 dzieci wozic ;-)
Sempe u mnie tez Ania w domu z tego powodu :-) Noooo moj sie tez maz odgraza ze byle kogo do Ani nie dopusci :-D

Pozdrawiam i postaram sie pozniej zagladnac

witam :-)

Mama - trzymam! :-D

Pawimi, sempe - Oj niesamowite takie dziecko które wyfruwa z domu! Niewyobrażalne dla mnie!

Sempe - alez się uśmiałam :-D Na pewno tatuś wybierze jak należy ;-)

Izulka! Jak Hania dzisiaj???

hej dziewczyny!
przeczytałam wszystko ale mam mało czasu żeby pisać....

Mama mocno trzymam kciuki:-) bedzie dobrze!!!!
Co do rozmiaru ubranek Zuzi to Kasia też nosi 110-116 i to i tak więcej na 110... Drobniutkie te nasze dziewczynki!!! Kasia jest najmniejsza w grupie w przedszkolu:-(

Leika my mamy Xsare picasso mieszcza sie trzy foteliki bez problemu w tym jeden z bazą. Moze uda mi sie pozniej zdjęcia zrobic to jutro wkleje!!

Weroniczka płaszczyki śliczne. Mi się najbardziej ten sztruksowy podoba, ale ten w groszki też piękny!!! ja też zamawiam na jesień dla Kasi!!! Chociaż moze i na teraz by się przydał?

Sempe u mnie też bunt dwulatka. Michał daje popalić.... staram się być oazą spokoju i cierpliwości ale niestety czasem się nie da:-(. Więc tobie też zyczę dużo cierpliwości i sily w znoszeniu dziecięcych fochów

Zuza rzeczywiście zalatana jesteś a bez auta czasem jak bez reki!!!

Pawimi twój syn już taki duzy?????:szok:

Wszystkim choróm dużo zdrówka!!!

Izulka jak tam Hania nie odzywasz się... mam nadzieję że nie skonczyliście na oddziale chirurgii dziecięcej z tym.... Daj znać co się u was dzieje

Asia, cokies, Maureen, Bedismall, AnnaS, Joaś pozdrawiam serdecznie

Hej kochane,

poczytalam co u Was :)

Na wstepie napisze, ze to nie syn Pawimi konczy 21 lat, tylko Ona wspomniala, ze 3 dni temu skonczyla 21 ;-);-);-)

Mama05,

trzymam kciuki mocno, oj mocno...:tak:
Co do Marcelinki, wlasnie maz pojechal z nia do lekarza, od wczoraj goraczka, kaszel, placz :-( Ledwo Amelka wyzdrowiala, ech...

Sempe,

dobre :-D z pewnoscia Tatus pomoze, oj jak pomoze hi hi

Weroniczka,

sliczne szyjesz te plaszczyki, masz naprawde wielki talent w swoich rekach :tak:

Izulka,

strasznie mi przykro z powodu tego oparzenia haneczki.. Moja Paulinka jak byla mala tez oblala sie goraca herbata, polecialo na klatke piersiowa, na szczescie szybko zadzialalam i nie ma nawet sladu, oby u Hani bylo tak samo.

ewuniaf,

dziekuje za pamiec, Paula z Amelka juz dobrze, ale tak jak wspomnialam, Marcelinka sie rozchorowala..

Zuskus,

odpoczynku kochana Ci zycze...

Cokies,

fajny taki rodzinny pikniczek, moze masz jakies zdjecia ? :)

Sciskam Was wszystkie kochane bardzo mocno....

Ostatnia edycja:
SEMPE- :))))))))))))))))))))))))))))))
skąd te dzieci biorę takie pytania :)) ale domyslam sie ,ze tatuś pierś do przodu wysunąl i jak najbardziej chetny do pomocy w castingu:)))))))))))))

a Zuza jest srednia w grupie-jest sporo dzieci niższych od Niej i kilka wyższych -aż JĄ dokładnie zmierzę jak wróci:)

EWUNIA- dzieki za &&&&&&&&&&& kochana :)

MAUREEN- trzymaj sie zdrowo...ach te choróbska.....
fajnie,ze znalazłas dla nas chwilę no i .....wymysliłaś z nasza Pawimi:)))))))))))))21 lat mówisz skonczyła:)))

COKIES- czy Ty nie miałas na dniach wizyty?????

hej, miałam dziś odebrać firany, ale pani pomylił sie wymiar i muszę iść jeszcze raz jutro....

moja 6-latka to szczuplaczek, ale dosyć wysoki, ubranka teraz na 122 :happy2:

oj tak weroniczkazdolna bestia z ciebie :tak:

taa... pawimigratulacje 20-stki ;-)

maureenjak tam u was?

PAWIMI- no rośnie Ci syn ,nie ma co-21 lat to....matko to dużo :))))
a wybywa z domu pewnie na studia???
haha, nie....nie:-) moj syn nie ma 21 lat ....ja pisalam ze JA skonczylam 3 dni temu 21 lat;-) hahaha, moj syn bedzie mial 18 za 9 dni dokladnie. Idzie na studia i do wojska...w maju zaraz po skonczeniu szkoly jedzie do San Diego do bazy wojskowej US Marine Corps najpierw na 12 tygodni zamknietego szkolenia, pozniej wraca na 10 dni do domu i spowrotem do San Diego na 8 lat:-( tam bedzie konczyl studia i sluzyl panstwu amerykanskiemu. Taki dlugi kontrakt podpisal.

Pawimi zgłupałam przecież Twój syn nie ma 21lat??? ma 18 prawda???
mój ma we wrzesniu 18lat i zapowiedział mi ze tez się wyprowadzi.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haha, nie nie zglupialas, wlasnie pisalam wyzej ze mama zle mojego posta zrozumiala:-) to ja skonczylam 21 lat buahahaha:-D:-D:-D

a teraz widze ze Maureen wyjasnia mojego posta ...oj ale sie usmialam ;-) no co...21 lat skonczylam a jak ;-) a wy macie wiecej????:nerd:

Weroniczka
, dobrze w takim razie poszukam plaszczyka albo zrobie zdjecie tego co mlody ma teraz i podesle ci linka.

reklama
Odnosnie historii Sempe z wyborem meza dla corki.....hahaha ale sie usmialam :tak: za to napisze wam cos lepszego;-) moj syn - ten osmiotelni wczoraj w drodze ze szkoly sie pyta czy jak bede babcia to moze uzywac moj samochod, ja oczywiscie zartobliwie ze skad, przeciez ja nie bede nigdy babcia, na co on odparl ze jak to nie, przeciez jak on dorosnie to adoptuje dziecko.....wiec ja zdziwiona dlaczego akurat adoptuje a on na to ze rozmawial ze swoja dziewczyna (tu padlo jej imie) w szkole i ona stwierdzila ze rodzenie dzieci jest bardzo bolesne w zwiazku z tym adoptuja bo ona nie chce rodzic!!!!:angry::angry::szok: myslalam ze wypadek spowoduje ze smiechu, a jeszcze w dodatku musialam calkiem powazna byc bo przeciez takie dorosle tematy obmawialismy hahaha. Te dzieci to naprawde maja tematy do dyskusji, coraz to lepsze:-p

Do góry