Hej kochane,
ja tez zagladam, ale nie mam weny, dzis mama jedzie do szpitala, operacja jednak odbedzie sie po dodatkowych badaniach, ale i tak chodze jakas struta...
AnnaS,
u nas tez zabkowanie pelna para, trojeczki sie wybijaja, do tego mloda zasmarkana strasznie i dlatego marudna.. A marudz kochana, klawiatura wytrzyma, bo nie ma wyjscia, a moze Tobie ulzy.. Tulam mocno.
A Amelka dzis w nocy miala akcje sikania do lozeczka ( probujemy spac bez pieluszki ) i tez jestem niewyspana. I tez marudze
O jejuniu, kobitki, zapomnialam sie pochwalic, ze Marcelinka od kilku dni chodzi !!
Oczywiscie mamusia dumna i blada

Weroniczka,
szyj , szyj kochana, bo cudnie Ci to wychodzi

Mam nadzieje, ze to zamowienia i wspomozesz swoj domowy budzet znaczaco
Joas,
trzymam kciuki za Twoja kuracje, dasz rade dotrzec do upragnionej wagi, na pewno
ewuniaf,
Ty oczywiscie rowniez, to oczywiste ;-) Nie smutaj sie, pogoda wkrotce sie poprawi, przytulam
Mama05,
kochana, prosimy wszystkie pisz tu szybciutko z nami, bo bardzo za Toba tesknimy !!!
Sempe,
no to masz pelne rece roboty, ale ze z Ciebie energiczna kobitka, to sobie doskonale poradzisz
Pawimi,
a jak tam u Ciebie na froncie, jak chlopaki ? ja juz czekam z niecierpliwoscia na ogladanie twoich Wielkanocnych ozdob- cudeniek

Sciskam Was moje Babeczki, zycze nam wszystkim slonca i optymizmu