reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

dziewczyny podzielam Wasze zdanie ze trudno dojsc do formy po tylu ciążach, porodach.... tym bardziej jak ktoś ma tendencje a ja takową mam...

mniej żryj na mnie działa dość dobrze ale jak tylko rzuce się na jedzenie to zaraz w mig waga rosnie!!!!!!!!!!

przykład: 4 dni żarcia na maxa to granic wytrzymałości mojego żołądka, byle się zapchać, słodkosci wszelkiej maści i co???? 2kg wiecej:no::wściekła/y::no::wściekła/y:
paska nie będę zmieniac bo by mnie szlag trafił, od rana znów powróciłam do MEGA MNIEJ ŻRYJ!!!!

Ale wczoraj był przyjaciel po synka (3dni był u nas) i tak mi się przyglądał i przyglądał :-D widział mnie sporo razy ale się wczesniej nie przyglądał... zapamiętał mnie zaraz po porodzie jak byłam jak klofta!!! wczoraj był w szoku ze ubyło mnie od tego czasu 30kg!!!!

dzis jego żonka z Maluszkiem wychodzi ze szpitala...
chyba jutro pojade...powąchać i potrzymać:-);-)

reklama
Weroniczka, szyj, szyj.
Dla odmiany ja szaleję z segregowaniem ciuchów - pakowaniem, wywalaniem etc.
Dziewczyna jednak nie przyjęła ciuszków po moich dziewczynkach. No to sprzedam na allegro, przynajmniej jakaś kasa mi się trafi

ja tez Joas od 2tyg segregowałam pakowałam i wywalałam częśc na allegro wystawiłam częśc do PCK dałam, miejsca troszke się zrobiło na nowe, kasa wpadła....

przez 9miesięcy sprzedawania na allegro dostałam 900zł:-) będzie jak znalazł na wakacje:-)

Od razu lepiej jak zaczynacie się odzywać!!!:-):-)

Maureen no to gratuluję chodzącej Marcelinki!!! to piekne przyglądać się jak nasze kruszynki rosną i zdobywają nowe umiejetności!!!
Zdrówka zasmarkańcom!!!! No i mam nadzieje że z twoją mamusią bedzie wszystko ok... Trzymam &&&&&&&

Sempe no właśnie to jest najgorsze ze jak się złamiesz i pozwolisz sobie na więcej to od razu waga rośnie.... do kitu

Joaś widzę ze idziemy tą samą metodą czyli NIE ZRYJ TYLE:-D:-D:-D efekty bylyby lepsze gdyby byl czas na jakies cwiczenia fizyczne. Pisałaś ze twoje dzieciaki to koniarze- ja tez jezdziłam konno od małego teraz nie jezdze bo nie ma kiedy i nie ma gdzie dzieci zostawić(przynajmniej tych najmniejszych...) Kasia też bardzo lubi konie. Pierwszy raz jechała ze mną na koniku jak mieła 8 miesięcy:szok::szok: nie boi się w ogóle

Weroniczka bedziemy czekać az bedziesz miała więcej czasu!!!

Mama wracaj do nas kochana, bez ciebie to nie to samo... Pisz nam tu szybciutko co u ciebie!!!! My wciąż z całych sił trzymamy kciuki, wierzymy razem z tobą i czekamy na dobre wieści!!!!

Musze w tym tygodniu załatwić Michałkowi wizytę u chirurga dziecięcego. Mały ma spodziectwo. Już jeden zabieg miał jak miał 4 miesiące. Teraz bedzie go czekał wiekszy i dłuższy zabieg ale pewnie dopiero koło 3 roku... Ja już się boje...

Ostatnia edycja:
Weroniczka tak ogólnikowo - to jest wada wrodzona. Ujscie cewki moczowej jest od spodu prącia. U Michała nie jest tak źle bo ma tylko trochę przesuniętą cewkę no i rozzszczep napletka. Widziałam chłopców którzy cewkę moczową mieli prawie przy samym worku mosznowym... Michał jak był malutki to miał robioną kalibracje cewki moczowej bo miał zwężenie i problemy z oddawaniem moczu. Miał też plastykę robioną...

Hej, u mnie tez deszczowo :((

Hania kaszle jak wściekła szczególnie w nocy :(( choć dzisiaj było ociupinkę lepiej i mniej pobudek.

Ja dzisiaj mam wywiadówki, więc podzielimy się z mężem wizytami ;) u nauczycieli. A, Stach ma trochę spokoju od tych bab. Muszę podziękować wychowawczyni za interwencje.

Dziewczyny , podeślijcie mi trochę waszego ciałka. Przyjmę z każdej części ciała- CHĘTNIE :)))
U mnie dieta żryj więcej wszystkiego co się da nie działa...;)

Wczoraj kupiłam bilety na wakacje do naszych przyjaciół do Irlandii. Bardzo się cieszę !!! To ta moja była uczennica, po tych przejściach, która teraz jest jak moja siostra. Prawdopodobnie wezmą ślub w terminie kiedy przyjedziemy :))))
Jak myślicie czy portret młodej pary w ołówku lub w suchych pastelach będzie fajnym prezentem? Praktyczne prezenty nie wchodzą w grę bo wszystko mają.

IZULKA idealny prezent!!!! byłam na ślubie, mieszanym Polka-Irladczyk, wesele było w Polsce, matko jedyna co to było za przezycie!!! Irlandczycy to mają takie zwyczaje prawie zadne i bardzo mile byli zaskoczeni naszym polskim weselem.
i własnie prezenten Młodych dla Rodziców były portrety.... śliczne oprawione!!!!

pisałam do naszej MAMUSI.... dzis dostała@, jej poczucie wartosci spadło do zera, musi odreagować...

Dziewczyny udało nam się załatwić wizytę u doktora Śmigielskiego!!! We wtorek jedziemy do niego do Warszawy na konsultację. Prawdopodobnie będzie właśnie tam operowany i pewnie niedługo. Myślałam że to dopiero po 3 roku życia będzie a tu sie okazuje że najlepiej już to zrobić... Boje sie jak cholera. Trzymajcie za nas kciuki we wtorek!!!

Sempe dzieki za wieści od mamy... Mam nadzieję że wie że wszystkie myślami jesteśmy razem z nią....
Tak więc Mamo tulę bardzo mocno

Izulka zdrówka dla twojej Hanusi!!! I daję ci trochę mojego "ciałka" weź sobie na zdrowie!!!:-D:-D:-D

Witam!
Zalatana jak ruska rakieta :-D Anna rehabilitacja, chlopcy wiadomo, sprzatanie, rekolekcje...

Mamo kochana bedziesz jeszcze tulic maluszka!!!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&7
Ewunia dla lekarzy do TYLKO zabieg ale rozumiem Twoj strach bo to jednak pod narkoza, ja tez sie balam jak Ania miala operacje oczka
Sempe nooo to teraz jestes mega wielodzietna ;-) przedszkole mozesz zalozyc
Pawimi na standardy amerykanskie to maly domek ale dla nas w sam raz i przede wszystkim pasuje do dzialki bo mamy 15 metrow szeroka a 100 m dluga

pozdrawiam

reklama
witam z espresso:-) może postawi mnie na nogi bo coś chodze do tyłu!

ZUZ-INKA zmieniłaś nicka?????

która to chce się na czerwono pofarbować??? albo IZULKA albo ZUSKUS???

miałam 5lat czerwone kłaki i uwielbiałam ten kolor:-) teraz jestem czarna mamba:-)

czas na sniadanie... dzis na obiad ogórkowa i spagetti....

Do góry