dziewczyny podzielam Wasze zdanie ze trudno dojsc do formy po tylu ciążach, porodach.... tym bardziej jak ktoś ma tendencje a ja takową mam...
mniej żryj na mnie działa dość dobrze ale jak tylko rzuce się na jedzenie to zaraz w mig waga rosnie!!!!!!!!!!
przykład: 4 dni żarcia na maxa to granic wytrzymałości mojego żołądka, byle się zapchać, słodkosci wszelkiej maści i co???? 2kg wiecej

paska nie będę zmieniac bo by mnie szlag trafił, od rana znów powróciłam do MEGA MNIEJ ŻRYJ!!!!
Ale wczoraj był przyjaciel po synka (3dni był u nas) i tak mi się przyglądał i przyglądał
widział mnie sporo razy ale się wczesniej nie przyglądał... zapamiętał mnie zaraz po porodzie jak byłam jak klofta!!! wczoraj był w szoku ze ubyło mnie od tego czasu 30kg!!!!
dzis jego żonka z Maluszkiem wychodzi ze szpitala...
chyba jutro pojade...powąchać i potrzymać:-);-)
mniej żryj na mnie działa dość dobrze ale jak tylko rzuce się na jedzenie to zaraz w mig waga rosnie!!!!!!!!!!
przykład: 4 dni żarcia na maxa to granic wytrzymałości mojego żołądka, byle się zapchać, słodkosci wszelkiej maści i co???? 2kg wiecej

paska nie będę zmieniac bo by mnie szlag trafił, od rana znów powróciłam do MEGA MNIEJ ŻRYJ!!!!
Ale wczoraj był przyjaciel po synka (3dni był u nas) i tak mi się przyglądał i przyglądał

dzis jego żonka z Maluszkiem wychodzi ze szpitala...
chyba jutro pojade...powąchać i potrzymać:-);-)