reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
witajcie Moje Drogie!

nie ma mnie na bb z różnych względów:

- cały poprzedni tydzien nie miałam podopiecznego to pozałatwiałam tyle zaległych spraw i wizyt u lekarza,

- obkupiłam rodzine w ciuchy wiosenno letnie i siebie też z czego jestem mega zadowolona, 4 pary butów sobie kupiłam:-) a ciuchy w rozmiarze 38:-)

- od niedzieli mam kolejne dziecko w domu 4letni synek naszych przyjaciół, koleżanka w niedziele urodziła synka więc zaopiekowałam się ich starszym, bo rodzinka jakos tak nijak podeszła do sprawy,

więc jestem na wykonczeniu!! tyle dzieci naraz to ja jeszcze nie miałam!

po ponad 5tyg Alicja znów zaczęła się kąpać a tak to szybko ją myłam w umywalce bo miała takie schizy i histerie ze nie dało się nic zrobić, także po ponad 5tyg zaczęła jakos spać , budzi się może ze 2 razy i nie drze się juz tak bardzo więc chyba następuje jakaś poprawa... trójki jak nie wyszły tak nie wyszły....

nic koncze bo obiad muszę dokonczyc, gotować dla 8 osób to juz musiałam wiecej garów wyciągnąć!!

pozdrawiam

Oj Sempe no to masz roboty pełno!!! Fajnie chociaż że zakupy udane no i ten rozmiar 38- moje marzenie!!! U mnie na wadze 70kg z 74,5kg nie idzie tak szybko jak myślałam.... Dobrze że Alicja troszkę się uspokoila!!

hej :-)
u mnie atrakcje kupkowe jednak oznaczają zęby, wychodzą młodemu wszystkie czwórki po kolei ii trójki też ma napuchnięte i schiz :baffled:
Ale to dobrze, bo już sie bałąm , że jakieś wirusowe cholerstwo i szpital....wrr...

Poza tym nic ciekawego, no poza smęceniem ;-), ale na to szkoda czasu i klawiatury, oby do prawdziwej słonecznej wiosny, taka jakaś wymęczona tą szarością jestem i tym deszczem, zimnem...oj tak wiosny!!!!!

Cześć

Anna myślę tak samo, niech ta szarość idzie precz bo wprawia w depresyjny nastrój :(
Dobrze ze u Fabianka to tylko ząbki a nie coś poważnego!!!

Hej Joaś!!! No niestety ciężko wrócić do formy jak się na nic nie ma czasu...

Moje dzieci dalej zasmarkane

Dziewczyny gdzie wy wszystkie jesteście??? co tu taka pustka od wczoraj??? aż zal... nie ma z kim pogadać.... :(

Sciskam Was mocno

Ewuniaf
rozumiem, mi też pusto. Czasami nie nadazam z ogarnieciem tego co napisalyście, a teraz jak wskakuje na BB to same pustki :szok: Dieta "żryj mniej i ogranicz węglowodany" trochę u mnie działa, ale z wiekiem trudniej się chudnie niestety :-(

Weroniczka, szyj, szyj.
Dla odmiany ja szaleję z segregowaniem ciuchów - pakowaniem, wywalaniem etc.
Dziewczyna jednak nie przyjęła ciuszków po moich dziewczynkach. No to sprzedam na allegro, przynajmniej jakaś kasa mi się trafi

reklama
Hej kochane,

ja tez zagladam, ale nie mam weny, dzis mama jedzie do szpitala, operacja jednak odbedzie sie po dodatkowych badaniach, ale i tak chodze jakas struta...

AnnaS,

u nas tez zabkowanie pelna para, trojeczki sie wybijaja, do tego mloda zasmarkana strasznie i dlatego marudna.. A marudz kochana, klawiatura wytrzyma, bo nie ma wyjscia, a moze Tobie ulzy.. Tulam mocno.

A Amelka dzis w nocy miala akcje sikania do lozeczka ( probujemy spac bez pieluszki ) i tez jestem niewyspana. I tez marudze :-D

O jejuniu, kobitki, zapomnialam sie pochwalic, ze Marcelinka od kilku dni chodzi !!
Oczywiscie mamusia dumna i blada :tak::tak::-D:-D:-D

Weroniczka,

szyj , szyj kochana, bo cudnie Ci to wychodzi :) Mam nadzieje, ze to zamowienia i wspomozesz swoj domowy budzet znaczaco :tak:

Joas,

trzymam kciuki za Twoja kuracje, dasz rade dotrzec do upragnionej wagi, na pewno :tak:

ewuniaf,

Ty oczywiscie rowniez, to oczywiste ;-) Nie smutaj sie, pogoda wkrotce sie poprawi, przytulam :tak:

Mama05,

kochana, prosimy wszystkie pisz tu szybciutko z nami, bo bardzo za Toba tesknimy !!!

Sempe,

no to masz pelne rece roboty, ale ze z Ciebie energiczna kobitka, to sobie doskonale poradzisz :tak:

Pawimi,

a jak tam u Ciebie na froncie, jak chlopaki ? ja juz czekam z niecierpliwoscia na ogladanie twoich Wielkanocnych ozdob- cudeniek :tak::-D

Sciskam Was moje Babeczki, zycze nam wszystkim slonca i optymizmu :tak::tak::tak:

Do góry