reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Asia-tak,czy tak-jedną noga jesteście na swoim:tak:
Niesia- dziekuję:)
mam nadzieje,ze Wasze &&&& pomoga i doczekamy sie z mężem jeszcze jednego babla:tak:

witam :-)
dołączam sie do "trojaczych" mam ,własnie czekam na moje trzecie malenstwo,maluszek ma przybyc do nas we wrzesniu :-)

Karcia-witaj i zapraszamy ,rozgość sie-a wiadomo Kogo sie spodziewacie??

Joaś- buziak kochana i dziękuję:tak:

biore sie za obiad..

reklama
A co tu taka cisza??????????????????/ Gdzie Wy jestescie?????????????????????????

Ja jak zwykle spedzilam dzien w ogrodku, warzywa wlasciwie posiane, jutro jeszcze kupie kilka roslinek na skalniak ...i czekam na deszcz...tylko moze nie na weekend.

ZYCZE UDANEGO DLUUUUGIEGO WEEKENDU!!!!!!!!!!

witajcie..

no faktycznie-przyszła wiosna i zabrała mamuski na powietrze...:tak::-)

dzieci w przedszkolu,ja ze sniadankiem i kawą na bb ,w tle czeka prince-polo:-D

pozdrawiam wszystkie i smacznej kawki,cierpliwości i usmiechu:))

Zuz-Inka-dokładnie,deszcz sie przyda,ale nie na weekend:tak:jak już to w nocy:)ja podlewam ogród bo sucho jak smok:baffled:

Dzień Dobry!
Wpadam na chwilę z jęzorem do kolan. Za tydzien komunia - w sobotę i morze gości już od piatku. W środę panowie remontowi - a co trzeba poprzykręcać w końcu to i owo i ponaprawiać - właśnie robię listę. Ogarniam, ogarniam i ogarniam rzeczywistość. Tylko ona jakaś nieujarzmiona ostatnio, niestety :-(

witam sie z rańca :)
naszłomnie na parówki z musztardą i sobie je wciągam :-D

mama05 podejzewam że bedzie synuś,ale dokładniej dowiemy sie 12 maja na usg połówkowym :)

Joaś-kochana moja -wspiera Cie mocno-kobietko czynu:tak:
mam nadzieje-nieeee...-wierzę w to ,ze wszystko opanujesz..ale potem koniecznie odpoczynek:tak:

Karcia- no to &&&&&&&&&&&& za 12 maja:))
napisz coś o sobie-skąd jesteś ile masz lat...pracujesz???

Ja Poznań ,32 lata i obecnie robię wyższe z bycia mamą:-D
pracowała,ale nie wypaliło jesli chodzi o moją rodzinę i świadomie jestem w domu do 1,5 roku...

pomieszkujemy w bydgoszczy,lat az 27 :-D nie pracuje odkąd zaszłam w drugą ciąże,po rozwodzie,ale z tata maluchów kontakt dobry mamy,zajmuje sie dziecmi bardzo dobrze.Noi z nowym partnerem postaralismy sie o własne i tak jakos czas nam leci.

Witajcie!!!
Dawno mnie nei było i przepraszam ze was zaniedbuje.
Ale u mnie jak u Joasie. Komunie mam 15 goście od 13 w domu przez tydzień. Więc pracy mnóstwo, do tego przyjecie sama przygotowuje. Do tego 22maja mam rocznice komunii u Gabrysia, Mamy małe przyjęcie klasowe po Mszy świętej. Oczywiście jak to zwykle bywa brak chętnych rodziców do zajęcia się przygotowaniami. Wię ja wszystko przygotowuje.:) Dam rade!!!!
Pozdrawiam was i obiecuje że będe zaglądać częściej:)

Mnie też rzeczywistość goni, zarobiona jestem po uszy i wiosna woła!
Potrzebuję ogródka przydomowego skopanego bo mu warzywka powyłaziły ładnie i czas je w ziemię porządną wsadzić!!!
Może w weekend coś się zrobi.

A dziś odbieramy kafelki do dolnej łazienki! :-D i jedziemy z nimi do nas :-D
I spróbuję na dodate do lekarza się wbić na kontrolę, moze też podejrzymy Malusia :-)

Karcia - trzymam kciuki za 12 maja! Też ciekawa jestem kto u mniemieszka. Dzieci twierdzą że dziewczynka a one podobno wiedzą :tak:

Azile, Joaś! powodzenia w przygotowaniach i w uroczystościach!

reklama
Hej mamuśki!!!

Karcia!!! no to wreszcie mam równolatkę na wątku:-D
No i widze ze zycie nam się podobnie ułożyło...

Mama ja wciąż trzymam &&&&&&&,
pogoda ładna to się siedzi w ogrodzie z dzieciakami. Ja dlatego tak mało pisze bo jak wyjde z nimi o 10 to nie ma nas do 13, potem Misiek spać idzie a ja zabieram się za robienie obiadku:-) Mam jeszcze dużo prac ogrodowych na weekend...
Rodzice wyjechali rano do Rzymu i mamy 'wolna chate':-D:-D Smiejemy się że bedzie sie działo w weekend. Już grill w planie w ogrodzie. Dzis kupujemy wiekszą piaskownice dla naszych maluchów, taką z ławeczkami, które można potem rozłożyć jako pokrywe na piaskownice (to niezbedne bo psy zjadają dzieciom zabawki jak jest nieprzykryte)

Azile, Joaś życze dużo sił do przygotowań. Pewnie że dacie radę mamuśki!!!! My właśnie świeżo po chrzcie Hanusi jesteśmy

Pozdrawiam wszystkie mamy!!!

Do góry