Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No chyba żeby po awanturze udało się namówić ich do przejrzenia taśm z monitoringu, bo tam tylko byłby dowód że nie wzięliśmy części kafelków za które zapłaciliśmy (fakt, że przez niedopatrzenie mojego A. ale i tak trochę nie fair że nie były ułożone i zafoliowane ze wszystkimi zamówionymi na palecie
). Ale pani była bardzo miła i wyrozumiała (w przeciwieństwie do pana z bok który tylko wzruszył ramionami i powiedział "no to co" na wieść że brakuje nam dekorów które są na fakturze). Kafelki się znalazły, leżały w paczkach odliczone więc pan chyba miał nadzieję na pokatną premię. Ale kosztowało nas to sporo nerwów i przejazd spowrotem w korkach przez miasto z ciężką przyczepą i trójką zmęczonych dzieci. Ponieważ sklep jest blisko domu to ja zostałam już z dziećmi a mąż biedny pojechał sam.

Niestety alergikami sa wszyscy. Karolcia się duziła, niestety, u niej to najgorzej wygląda :-(Joaś-kochana..Ty to masz te pobudki biedna moja..a Martynia alergik na coś??tyle teraz pyli ze szok..
Tobie równiez smacznego grilaka życzę)