reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej!
Witam się. Podczytuję parę razy na dzień ale nie mam sił pisać. moze wieczorem się zbiorę i myśli zbiorę i poodpisuję i poopisuję co tam u nas.

reklama
Witajcie wieczorowo!
Pawimi - no właśnie jak śmiałaś dzieciom kampu odmówić. W mamuśkę chciała się zabawić, no patrzcie jaka wzorowa ;-) ;) :-D :-D
Mamo - no gratuluje niespodzianki, ja bym się poryczała, zaczęłabym szlochać - nie nadaję sie do przemów i mów wszelkich
Weroniczka - w sumie to baardzo dobre wieści. Ciesze się, ze to tylko stłuczenie, niech siostrunia dba o siebie
Agatulka - mówisz 7 tydzien i jeszcze testu nie zrobiłaś :szok: :szok: no ja bym nie wydzierżyła tak długo....
Azile29 - wiesz, ze zyczę Ci max duzo, ściskam ciepło...
Maureen - u mnie zawsze masz zrozumienie, tulę do 75H... - nieco malejącego, ale nadal H...
Mamo - w doopsko Ci przywalę jakem Joaś - ustawimy dwie trumienki - w jednej, w drugiej Pawimi... Wiem dobrze, że za bardzo sie spinasz i napinasz etc... Zresztą powtarzać Ci nie będę Ty moja wielodzietna z założenia
Ewuniaf - mam nadzieję, ze juz po zakupach i zakup udany
No to laski, u mnie tempo niesamowite - jak to u mnie :-p Trójka na basenie, Bart dziś ozdrowiały siedzi u kolegi, Arti już na nocne spanie położony. Matko czuję się mega wolna, uwielbiam ten stan, radość mnie rozpiera jak nic... Wieczorem zamiast relaksiku ciężka praca pralniana :-(

Weroniczka- no tak 600 stronka nam pękła :))

Joaś- dobra,juz dobra ...nie marudze o wieku ;/ :):)
ależ się cieszę ,ze masz wieczór dla siebie :)
cudnie ;)
moje baki właśnie poszły na górę,za 10 min będą spać ..Zuza ma jutro na 10 zakończenie takie przedszkolne-czyli dzieci i personel przedszkola bez rodziców...

Asia- czekamy aż wena do Ciebie wróci...
ciekawe jak tam u Ciebie ...

Joaś-H :szok: a ja tu marne B:sorry2::shocked2:

Mamo - w doopsko Ci przywalę jakem Joaś - ustawimy dwie trumienki - w jednej, w drugiej Pawimi... Wiem dobrze, że za bardzo sie spinasz i napinasz etc... Zresztą powtarzać Ci nie będę Ty moja wielodzietna z założenia
kochana dziekuje ci bardzo ze zechcialas dzielic moj pogrzebowy los i nie musze umierac w samotnosci ;-)

weroniczka - strasznie sie ciesze ze to tylko potluczenie! nie ma nic gorszego jak fizyczne powazne cierpienia matki wielodzietnej a wiec chwala Bogu ze to 'tylko" tyle...

Kochane jesteście wiecie o tym? Jak to dobrze jest mieć Was i móc się wyżalić i wiedzieć że jesteście :)

Do mnie jutro rano przychodzi Pani z małą córeczką na poznanie się bo mam się tą malutką opiekować. Mam nadzieję że się polubimy i nawiąrzemy współpracę bo pieniądze pilnie nam potrzebne.

Weroniczka- oooooooo-to powazna sprawa-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam jak nie wiem co :))
my też się cieszymy ,ze jestes tu z nami :)

Pawimi ,Joaś-proszę Was...moje kochane siostry blizniaczki :)))

Weroniczka - tez bede trzymac kciuki, zycze z calego serca zebyscie sobie przypadly do gustu i zeby malutka miala swietna opieke a Tobie zeby ten potrzebny grosz mogl zasilic budzet domowy ;-) wierze ze bedzie dobrze bo przeciez z Ciebie dobra i ciepla kobietka jest wiec mala powinna sie w Tobie zakochac od pierwszego wejrzenia.

Hej!
Witam się. Podczytuję parę razy na dzień ale nie mam sił pisać. moze wieczorem się zbiorę i myśli zbiorę i poodpisuję i poopisuję co tam u nas.

pisz pisz ja tez tu nowa więc będziemy te nowe :p

Witajcie wieczorowo!
Pawimi - no właśnie jak śmiałaś dzieciom kampu odmówić. W mamuśkę chciała się zabawić, no patrzcie jaka wzorowa ;-) ;) :-D :-D
Mamo - no gratuluje niespodzianki, ja bym się poryczała, zaczęłabym szlochać - nie nadaję sie do przemów i mów wszelkich
Weroniczka - w sumie to baardzo dobre wieści. Ciesze się, ze to tylko stłuczenie, niech siostrunia dba o siebie
Agatulka - mówisz 7 tydzien i jeszcze testu nie zrobiłaś :szok: :szok: no ja bym nie wydzierżyła tak długo....
Azile29 - wiesz, ze zyczę Ci max duzo, ściskam ciepło...
Maureen - u mnie zawsze masz zrozumienie, tulę do 75H... - nieco malejącego, ale nadal H...
Ewuniaf - mam nadzieję, ze juz po zakupach i zakup udany
No to laski, u mnie tempo niesamowite - jak to u mnie :-p Trójka na basenie, Bart dziś ozdrowiały siedzi u kolegi, Arti już na nocne spanie położony. Matko czuję się mega wolna, uwielbiam ten stan, radość mnie rozpiera jak nic... Wieczorem zamiast relaksiku ciężka praca pralniana :-(

Joaś bo nie wiedziałam czy to zaburzenia jak we wrzesniu czy to może ciąza
test zakupiony rano zrobię choć wiem ze mozna o każdej porze wole rano

moje wykapane bajkuja na dobranoc w łózeczkach
u Maksa lekarka stwierdziła wirusa niewiadomego pochodzenia i po wizycie gorączka ustała a w przychodni okazało sie ze 4 dzieci tez z przedszkola z goraczką zobaczymy co bedzie jutro

Jeny co wy z tymi trumnami i że Stare wiecie ze młodym mozna być w wieku 40 lat nawet :p

Weroniczka oby sie udało &&&&&&&&&

reklama
Do góry