Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no ja bym nie wydzierżyła tak długo....
Trójka na basenie, Bart dziś ozdrowiały siedzi u kolegi, Arti już na nocne spanie położony. Matko czuję się mega wolna, uwielbiam ten stan, radość mnie rozpiera jak nic... Wieczorem zamiast relaksiku ciężka praca pralniana :-(
a ja tu marne B

kochana dziekuje ci bardzo ze zechcialas dzielic moj pogrzebowy los i nie musze umierac w samotnosci ;-)Mamo - w doopsko Ci przywalę jakem Joaś - ustawimy dwie trumienki - w jednej, w drugiej Pawimi... Wiem dobrze, że za bardzo sie spinasz i napinasz etc... Zresztą powtarzać Ci nie będę Ty moja wielodzietna z założenia
Hej!
Witam się. Podczytuję parę razy na dzień ale nie mam sił pisać. moze wieczorem się zbiorę i myśli zbiorę i poodpisuję i poopisuję co tam u nas.
Witajcie wieczorowo!
Pawimi - no właśnie jak śmiałaś dzieciom kampu odmówić. W mamuśkę chciała się zabawić, no patrzcie jaka wzorowa![]()
![]()
Mamo - no gratuluje niespodzianki, ja bym się poryczała, zaczęłabym szlochać - nie nadaję sie do przemów i mów wszelkich
Weroniczka - w sumie to baardzo dobre wieści. Ciesze się, ze to tylko stłuczenie, niech siostrunia dba o siebie
Agatulka - mówisz 7 tydzien i jeszcze testu nie zrobiłaś![]()
no ja bym nie wydzierżyła tak długo....
Azile29 - wiesz, ze zyczę Ci max duzo, ściskam ciepło...
Maureen - u mnie zawsze masz zrozumienie, tulę do 75H... - nieco malejącego, ale nadal H...
Mamo - w doopsko Ci przywalę jakem Joaś - ustawimy dwie trumienki - w jednej, w drugiej Pawimi... Wiem dobrze, że za bardzo sie spinasz i napinasz etc... Zresztą powtarzać Ci nie będę Ty moja wielodzietna z założenia
Ewuniaf - mam nadzieję, ze juz po zakupach i zakup udany
No to laski, u mnie tempo niesamowite - jak to u mnieTrójka na basenie, Bart dziś ozdrowiały siedzi u kolegi, Arti już na nocne spanie położony. Matko czuję się mega wolna, uwielbiam ten stan, radość mnie rozpiera jak nic... Wieczorem zamiast relaksiku ciężka praca pralniana :-(
haha, Asia juz nie taka nowa...powiedzialabym ze to stara wyga na naszym watku jestpisz pisz ja tez tu nowa więc będziemy te nowe![]()

a wiemy, wiemy i to doskonale wiemywiecie ze młodym mozna być w wieku 40 lat nawet![]()