reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Weroniczka współczuję siostrze.
Mamo - nie mam maseczki - może wieczorem się będę relaksować ;-) Co warte polecenia jest w Lidlu? Mam bliżej niż Tesco... Otworzyli niedawno.

reklama
Weroniczka- ależ niefajnie u siostry ...współczuję i &&& zaciskam zeby to nie złamanie......

Joaś-ja w Lidlu kupuje masę płatków do mleka...mleko mają tańsze,lody,wędliny mają smaczne..
ja też tam kupuję sporo jogurtów bo moje potrafią po 2 zjeśc po powrocie z przedszkola...
kiełbaski wiedeńskie polecam ;))
chemię mają dobrą-odplamiacze,proszki,płyny do naczyń..

no i zawsze jakieś zabawki czy ubranka mozna znaleść ciekawe;)
poza tym dobre niemieckie słodkości :)))))))) draże kokosowe lub batony kokosowe są pyyyszne-takie w granatowym opakowaniu ;)

mama ale zareklamowałaś lidla. Aż normalnie chyba też się tam wybiorę na zakupy w najbliższym czasie :) U mnie ważna jest niska cena mleka bo tego sporo zchodzi w domu :)

Weroniczka wspólczuje siostrze no i trzymam kciuki zeby sie okazało ze to nic poważnego!!!
Ech na pewno zabiegana jesteś teraz... Fajnie ze wpadłaś do nas :) brakowało tu ciebie :)

Mama ja podobnie jak joaś czesto do Tesco jezdze bo najblizej mamy. Czasem nawet z wózkiem (czesciej z chustą) zabieram malucha na piechote... Na nózkach do tesco idziemy 25 minut.
Ale Lidl rzeczywiscie ma niektóre bardzo ciekawe produkty!!!!

Joaś nie dziwie sie twojemu synkowi ze chce być w domku z mamusia :) Przecież przy mamusi najlepiej!!!!

U mnie Hanusia spi słodko juz od 45 minut wiec pewnie zaraz wstanie. Juz tak czekam bo dzis poxniej poszła spać i przez to pozniej na spacerek wyjdziemy:tak:
Kurcze coraz ciezej z mała sie spaceruje,. nie lubi wózka i koniec.... Placze mi strasznie w wózku , o zasnieciu w nim nie ma mowy, do tego ciagle sie na ten brzusio obraca łapie za brzeg wózka i sie podciąga (chce widzieć swiat) no a na spacerówke to jeszcze za mała jest.... NIer wiem jak nasz wózkowy problem rozwiazać... Najszczesliwsza jest jak ją na kocyku w trawie poloze :)

Weroniczka wspólczuje siostrze no i trzymam kciuki zeby sie okazało ze to nic poważnego!!!
Ech na pewno zabiegana jesteś teraz... Fajnie ze wpadłaś do nas :) brakowało tu ciebie :)

Mama ja podobnie jak joaś czesto do Tesco jezdze bo najblizej mamy. Czasem nawet z wózkiem (czesciej z chustą) zabieram malucha na piechote... Na nózkach do tesco idziemy 25 minut.
Ale Lidl rzeczywiscie ma niektóre bardzo ciekawe produkty!!!!

Joaś nie dziwie sie twojemu synkowi ze chce być w domku z mamusia :) Przecież przy mamusi najlepiej!!!!

U mnie Hanusia spi słodko juz od 45 minut wiec pewnie zaraz wstanie. Juz tak czekam bo dzis poxniej poszła spać i przez to pozniej na spacerek wyjdziemy:tak:
Kurcze coraz ciezej z mała sie spaceruje,. nie lubi wózka i koniec.... Placze mi strasznie w wózku , o zasnieciu w nim nie ma mowy, do tego ciagle sie na ten brzusio obraca łapie za brzeg wózka i sie podciąga (chce widzieć swiat) no a na spacerówke to jeszcze za mała jest.... NIer wiem jak nasz wózkowy problem rozwiazać... Najszczesliwsza jest jak ją na kocyku w trawie poloze :)

myśmy w głebokim wózku mieli taką fajna opcje że otwierało sie tył taka była fajna moskitierka do patrzenia by dziecko na brzuszku leżało i patrzyło na świat pewnie nei ma u was tej opcji a coś czuje ze idealnie by sie sprawdziło :)

mama ale zareklamowałaś lidla. Aż normalnie chyba też się tam wybiorę na zakupy w najbliższym czasie :) U mnie ważna jest niska cena mleka bo tego sporo zchodzi w domu :)

kochana tam jest mleko 2% za 1,79 -nigdzie nie widziałam taniej :) a kartonik z zakrętką:)nie musisz rozcinać :-p
ja tam mleko kupuję na grzewki-czyli 12 sztuk na 2 tyg nam starcza :)

Witam mamuśki :))
mama reklama jak nic ae potwierdzam wędliny bardzo dobre sporo rzeczy tańszych mają o chemi tez dużo słyszałam dobrego

Agatulka witaj :) no tak jakos wyszło ze zareklamowałam :)) ale nie pracuję w Lidlu :))))))

można zapytać skąd taki avatar???????....

myśmy w głebokim wózku mieli taką fajna opcje że otwierało sie tył taka była fajna moskitierka do patrzenia by dziecko na brzuszku leżało i patrzyło na świat pewnie nei ma u was tej opcji a coś czuje ze idealnie by sie sprawdziło :)
my też taki "bajer" w wózku mieliśmy:)

Ewunia-kurcze ,to nie wiem co radzić -moje uwialbiały spać w wózku na tarasie czy na spacerach....
bo domyslam się ze w chuście coraz ciężej-w końcu swoje juz waży...

a może zabieraj Ją na spacer gdy nie spi-niech poogląda świat a na drzemke do domu-do łóżeczka :))

Mama witaj moje oba maluszki tez spały dobrze na spacerach córcia to pobijała rekordy do 6h snu syn juz gorzej po 2góra 3 h snu
co do avatara dziadek zmarł jakiś czas temu
[*]

obiadek gotowy lenia jakiegos załapałam zamieniłam sie dziś w pracy bo synek od wczoraj goraczkuje i na 15 mamy wizytę zobaczymy co powie nam pani doktor

mama co porabiasz na co dzień ??

Agatulka- współczuję z powodu śmierci dziadka...tez straciłam mojego kochanego dziadziusia..ale 7 lat temu:((
to był najpokorniejszy człowiek jakiego w życiu znałam...
pamiętam jak przepłynął kawał jeziora ,zeby mi zerwać lilie wodną....ależ mi wszyscy zazdroscili....:sorry2:zawsze bedzie żywy w moim sercu..........

a ja na co dzień..robię wyższe z bycia mamą:))
jestem dostarczycielem żywności:))
kucharką i panią pożądkową:)))
kochanką :))
i ogrodniczką :)))

generalnie od 1,5 roku nie pracuje i jestem w domu ,zajęta czasem bardziej czasem mniej :)))

no i walczymy o 3-cie bejbi ,ale jak widzisz nie mam suwaczka ciążowego....zachodzę ,ale tracę-w ostatnim czasie 3 razy zaszłam,ale się nie utrzymuje...

a Ty co porabiasz??
zdrówka dla synka:)

reklama
Agatulka- współczuję z powodu śmierci dziadka...tez straciłam mojego kochanego dziadziusia..ale 7 lat temu:((
to był najpokorniejszy człowiek jakiego w życiu znałam...
pamiętam jak przepłynął kawał jeziora ,zeby mi zerwać lilie wodną....ależ mi wszyscy zazdroscili....:sorry2:zawsze bedzie żywy w moim sercu..........

a ja na co dzień..robię wyższe z bycia mamą:))
jestem dostarczycielem żywności:))
kucharką i panią pożądkową:)))
kochanką :))
i ogrodniczką :)))

generalnie od 1,5 roku nie pracuje i jestem w domu ,zajęta czasem bardziej czasem mniej :)))

no i walczymy o 3-cie bejbi ,ale jak widzisz nie mam suwaczka ciążowego....zachodzę ,ale tracę-w ostatnim czasie 3 razy zaszłam,ale się nie utrzymuje...

a Ty co porabiasz??
zdrówka dla synka:)

dziękuje babcia zmarła 5 lat temu i dziadek chciał do niej juz dołaczyć tak tęsknił zachorował i nie walczył teraz jest mu lepiej
[*]

bardzo wspólczuje utraty maluszków ja na dzień dzisiejszy mówię chyba bo wedle obliczeń jestem w 7 tygodniu dziś chyab kupię test a za tydzień mamw izytę u ginekologa zobaczymy
a co ja na chwile obecną dorabiam sezonowo nei wiem na ile mi zdrowie pozwoli bo nei wiadomo co lekarz powie i ja czy dam radę choć przez wakacje
a pracuje w wakacyjnej kawiarence
ale twój opis dodam i sobie bo wszystko dobrze opisane co my mamy robimy nieraz po za praca zawodową

Do góry