reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
hejka
ja moje 3 pociechy pomylam,ponakarmialam,najmlodsze juz od godziny spi........teraz ide reszte klasc,czeka mnie jeszcze wieszanie prania i prasowanko,m jak milosc sie skonczylo???????????????
usiluje jakos was podczytac ale nie daje rady tyle skrobiecie:szok: ostatnio po nocy siedzialam na :ninja2: ale nic ,nie dotrwalam nawet do polowy a byla 2.00

pozniej jeszcze wlece

mamo ja caly czas &&&&&&&&&&&&&&&
ewunaf to ja moge ci machnac chate a ty sie u mnie najmij jako kuchareczka,ja nie nawidze gotowac, wole robic porzadki i piec chclebki albo ciastka

Ostatnia edycja:
Agatulka- nasza Asia spoko babka i myśle ze sie nie pogniewa:))
dobrze,ze Małemu gorączka zeszła..

Bedi- czekamy na Ciebie..
moje spią od 19.40..
a m jak miłość ma przerwę wakacyjną;/
dzięki za &&&&&&& :)

Pawimi-no nieeee! ja tu mam zamiar dietę trzymac a Ty ze schaboszczakiem wyjeżdzasz....ja dzis miałam rybę na obiada:)a Tobie smacznego życzę :)

Weroniczka siwtnie ze u siostry tylko na stłuczeniu sie skonczyło:tak:
Trzymam kciuki za udane spotkanie i to zeby dziewczyneczka chciała cie na swoją nianie ( na pewno bedzie chciala)- szkoda ze mieszkasz tak daleko bo ja bym cie chetnie wzieła na nianie mojej Haneczki :)

Agatulka nasza Asia z całą pewnością sie nie pogniewa!!!!

Bedi no to już wpadaj z miotłą , mopem i odkurzaczem!!!! a ja zabieram gary i już lece do ciebie:-D
Nie dziwi sie ze nie dajesz rady nadrobić- dużo tego a ciebie jakiś czas nie było a obowiązków masz całą mase!!!! Powolutku powolutku i wszystko doczytasz!!!!

kupiliśmy Kasi sliczny rózowy rower z koszyczkiem z przodu!!! bedzie zachwycona, Jutro wraca- juz sie doczekacv nie moge wycieczkowych opowiesci...
Jutro jade do pracy dogadac sie co do urlopu bo konczy mi sie macierzynski za 2 tyg.... no a po operacji michałka to licze na niego na jakies zwolnienie. a potem dopiero moj zalegly urlop..... poza tym dowiedzielismy sie ze w przedszkolu kolo domu moich rodziców sa jeszcze wolne miejsca i tam tez chcemy zajsc zapytac czy by miska nie przyjeli....

Ewunia- no to super ,ze rowerek zakupiony -ostatnio my latalismy za rowerem dla Zuni-kupilismy turkusowo srebrny bmx,na 2 kołach-srednica 16 cali,ale bez koszyczka...

no i &&&&&&&&&&&&&& za przyjecie synka do przedszkola:tak:

Mama nasz rowerek tez 16 cali (bo Kasia drobniutka) ale jest bardzo różowy bo o takim właśnie Kasia marzyła :) Kasia jeszcze niestety jeździ jeszcze na 4 kólkach bo sie boi na dwóch.....

Tez sie już żegnam... Spokojnej nocki mamusie!!!

Maureen trzymam kciuki zeby wszystko sie ulozyło!!!! ściskam Cie mocno!!!

Hello!

Bedismall - zielone kupki oznaczają, ze coś alergizuje. Nie za dużo nowości na raz mu dajesz? brzuszek może nie wytrzymywać; jeśli chodzi o zmiany, to nie zazdroszczę. Jeszcze trochę i się uspokoi. Z tym moczeniem, to na bank odreagowywanie. Jeśli chodzi o małża, to faceci też ciężko znoszą taką sytuacje. W dodatku w Twojej sytuacji, kiedy Ty wszystko sama załatwiasz, bo znasz język - na Ciebie to spadło, a on się czuje niepotrzebny być moze i głupieje. Kwestia "męskości" lub jej braku...

wiem masz racje ze wszystkim
ale ja juz sie napalilam na wprowadzanie nowosci ze juz wszystko i teraz najlepiej,z pierwszym dzieckiem to inaczej bylo bylo bo ona wszystko jadla chetnie, nic ja nie uczulalo i kupowalam te slioczki hippa
Dominik to nic nie jadl do 8 miesiecy procz cyca bo taki typ i juz:wściekła/y:
wiec teraz nadrabiam......:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

czytam dalej co tam naskrobalyscie tyle,ja juz pranko powiesilam i wstawilam drugie takie szybkie na 30 min ale nie ierpie tego programu, dzisiaj to takie kryzysowe bo mundurek na jutro potrzebny, na 30min to g.... jest a nie pranie:szok:

Vanessa mi cherla i cherla, juz jej codeine dalam bo okropnie ma zawalone, glos ma znieksztalcony, gardlo cale czerwone a lekarz jutro dopiero....

reklama
Do góry