reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witajcie . U nas dalej kłopoty z jedzeniem. Mila po prostu nie chce jeść. Jutro umówilismy się do lekarza. Martwię sie o te jej węzły. Czemuż one kurka są powiększone a jej nic nie dolega.
sempe ankietkę podsunę męzowi bo on mówił, ze będzie głosował na chybił trafił, zamknie oczy ja zakręci kartką i kujnie długopisem
Weroniczka sukienka super i Mila jak księzniczka, wstawię w niedzielę zdjęcie z chrzcin żeby nie uprzedzać faktów:-) dziękuje ci bardzo
katrinka super, ze wszystko w porządeczku i samopoczucie dobre oby tak do końca ciązy a potem sluus i maleństwo urodzone
moninia witaj. Świetna twoja gromadka.

A ja już sie zastanawiałam czy nie jestem w ciązy, jakiś czas temu poszliśmy, ze tak powiem na żywioł i zaczełam mieć nos wrazliwy na zapachy. Ale przeszło jak na razie:-DOczywiście @ brak ale to laktacja. Nie obraziłabym się gdyby nie ta cc z kolejnego dzidziusia a najlepiej bliźniaków skoro lepiej nie miec 4 cc:-D

reklama
hejka
witam się i ja nadal podekstytowana całą sytuacją, a zwłaszcza ta pogoda daje mi dużo energii, karmie nadal, Michaś ważył ostatnio 5 kilo takze ładnie przybiera i ma już trochę ciałka, z wielkimi krokami zbliżamy się do otwarcia warsztatu, za tydzień mamy komisje w sprawie dofinansowania na otwarcie
eehh te wybory
ostatnio zaczęłam rozmyślania i stwierdziłam że nie ma na kogo głosować, chyba że wybierając mniejsze zło bądź taką partie co ma podobne poglądy ale ostatnio znalazłam coś takiego czyli to co mnie interesuje i pewnie wiekszości z was Polityka prorodzinna -propozycje z różnych partii
Dzieciowo mi!

czesc kochane
ja sie rozlozylam totalnie,stracilam glos,wogole ledwo zylam
narazie odzyskuje glos,gadam jak jakas wiekowa alkocholiczka:baffled:

witam sie i ja popołudniowo ;))

Sempe ależ prezent macie dla Młodego-no,no:)
może się przyczyni do resetu-czego życzę:)
a co do kotka to na pewno nie nasz...w życiu by tak daleko nie zaszedł...wstawiałam kilka stron temu fotkę -wygląda jak tygrysek..na czole ma duże M ułożone z pasków czarnych..

Lilka zdrówka kochana życzę...

Cokies- &&& za otwarcie zakładu :)
i niech ekscytacja nadal trwa:))
pozdrawiam Cię i ściskam ;)

Weroniczka- &&& za męża pracę!
no i mnie zabiegania życzę co byś miała czas choć raz dziennie do nas wlecieć ;))

Moninia-mam nadzieje,że u Remka bedzie wszystko oki-daj znać po lekarzu..
i pamiętam ,że kiedyś pisałaś...

Pawimi -również buziaka przesyłam ;));*
jak tam rott??nic nie poniszczył ostatnio??:)))
nasz Bono dziś też nic nie nabrudził;))) ależ kochany psiak;)
załatwił się na ogrodzie-zaraz posprzątałam i śladu nie ma ;)
dostał nagrodę ,najadł się i teraz leży w słonku na tarasie :)

Wisieńka ależ się Emili porobiło;/
mam nadzieje,że się szybko wyjaśni co i jak..słuchaj a może Ona ma pleśniawki w buźce i Ją boli dlatego nie je...sprawdź.
pozdrów chłopaków;))

ja wczoraj otynkowałam schody tym samym tynkiem co płot..jeszcze tylko na 3 schodach fuga i gotowe ;))
jutro Tom ma wolne i dokończy;)
bedzie trzeba opić co by płytki po zimie nie poodpadały:))))

Weroniczka-nie bój się dentysty-kochana teraz nawet podanie znieczulenia nie boli więc idź kochana ,po co masz się męczyć-a po wszystkim przyznasz ,że nie było czego się bać...pomiętaj strach ma duże oczy
g056.gif
a w rzeczywistości bedzie si
c031.gif

ide rybe smażyć bo za godzine bedzie Tom.

Hej dziewczyny:) U nas dobrze po wizycie u lekarza, Remcio zlapal po prostu jakiegos wirusa i daltego te powiekszone wezly chlonne.

Mama- Ale z Ciebie gospodyni, brawo!!!Kobiece jak i mezkie zajecia Tobie nieobce:))Ja jestem taka sama, jak Haneczka miala m-c to pomalowalam caly przedpokoj z przerwami na karmienie:))Jak piesio??My mamy 3 letniego goldena Retrievera Affiego, jest kochany i jest nasza maskotka.Ale tak jak mowili w hodowli to piesek, ktory jest szczesliwy gdy jest wsrod ludzi, dzieci i moje maluchy moga zrobic z nim wszystko, a od niego az szzcescie bije :))

Wisienka- oj biedulko, co ta Twoja myszka kochana wymysla??nie smakuje jej mleczko mamusi???nie sadze, a moze zjadlas ostatnio cos nowego, co nie zasmakowalo niuni i troszke sie zrazila??a moze boli ja gardelko lub tez jakis wirus zlapala i dlatego te wezly powiekszone, to znak, ze dziecko walczy z infekcja , i moze dlatego brak apetytu???teraz taka pogoda byla, goraco i wszystkie wirusy bardzo aktywne, moj Remo tez z tymi wezlami teraz ma problem

pozdrawiam goraco pozostale mamusie:))

jestem wieczornie na chwilę ,dzieci spią a ja kolację wcinam..świeży chlebek z masłem i miodem
c015.gif

Moninia- no to dobrze,że z Remikiem oki w sumie..
a my też mamy goldena-nasz ma 8 m-cy-urodzony jest 22.02.11.
a co do remontu to w tamtym roku ja pomalowałam cały nasz dom-górę i dół i 5 metrową wysoką klatkę schodową sama-Tom kładł kamień ozdobny na 2 ścianach..
ja taka jestem-jak trzeba coś zrobić to się nie oglądam tylko robię ;)
a że pomysłów mam sporo to ciągle coś robię :))

wrrrrr tyle sie napisałam i poszło w kosmos!!!

Witajcie kochane, jeszcze tydzień i tu wracam na częściej!

Sempe - to było szczepienie p/grypie (sezonowej),

Trzymajcie sie ciepło i zdrowo (u nas juz zimno, mokro i wietrznie), dobrej nocki.

mamusiu Ty to jestes taka prawdziwa gospodyni ;-) jak czytam te Twoje ogrodniczo-domowe wyczyny to az mi wstyd. A wiesz ze ostatnio pani robila mi manicure identyczna maszynka jak wyslalam Twojej szefowej ;-) az sie usmiechalam pod nosem ze dopiero taki sam zakup robilam. Zwykle robi mi taka ogromna maszyna ale tym razem przyszlam bez umowionej wizyty i mialy sporo klientek - caly salon byl mocno zajety, wiec przyjela mnie przy swoim stanowisku z ta maszynka wlasnie. Odrazu sobie o Tobie pomyslalam.

Weroniczka a gdzie moge te Twoje cuda ostatniego wykonania zobaczyc? wklejalas moze a ja niedopatrzylam?

sempe
mowisz ze tym orginalnym prezentem chcecie zresetowac swojego mlodzienca. Ciekawa jestem reakcji ;-)

a ja koncze zupke gotowac, dzieciaczki juz spia. Jutro pojade troche pozniej do biura bo mam kilka spraw do zalatwienia. Dobrej nocki.

witam z rana z kawką:tak: drugą juz po ledwo na oczy widzę!

Alicja obudziła się o 5.05 i stwierdziła ze juz się wyspała!!!!!! Ona mnie wykonczy:angry::no:

Katarina jeszcze nidgy nie syłszałam ze mozna się szczepić na grype w ciąży i to jeszcze w tak wczesnym stanie!! ale tam u Was na wyspach to różniste inne rzeczy się dzieją:szok::szok:

a ja tzn moje paznokcie pobiły rekord trzymania manicure hybrydowego: otóż pierwszy raz jak robiłąm to po 3dniach juz mi połowa odleciała a teraz??? 2TYGODNIE:szok::szok::szok: :szok: a mojej mamie trzyma się to ustrojstwo 5tyg:crazy::crazy::crazy:

chyba się dzis w koncu wybiore do lekarza na bilans dwulatka

miłego dnia

reklama
Do góry