reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

cześć Mamuśki

My dziś byliśmy u Pani Doktor, żeby posłuchać bicia serduszka. Ale mały łobuziak uciekał przed detektorem i to dość skutecznie. W końcu sie udało i sobie posłuchałam jak mi tam "zasuwa" w brzuszku to maleństwo.

mama - przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nie wiem tylko czy chłopczykowe czy dziewczynkowe..

reklama
cześć Mamuśki

My dziś byliśmy u Pani Doktor, żeby posłuchać bicia serduszka. Ale mały łobuziak uciekał przed detektorem i to dość skutecznie. W końcu sie udało i sobie posłuchałam jak mi tam "zasuwa" w brzuszku to maleństwo.

mama - przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nie wiem tylko czy chłopczykowe czy dziewczynkowe..
Fajnie jest słyszeć bicie serduszka dzidziusia :-)

ja chyba zaraz ide spać bo zasne na siedząco
g050.gif
a chciałąm z mężem jeszce po gadać jak wruci z pracy ale jeszcze godzina niż wruci
a wy gdzie się podzałyście:-:)-(

Katrina dzięki za ~~~~~~~~~~~~~:)) no i najważniejsze,że w końcu"złapaliście" serduszko:))

Wiktoria- dzięki za zniżkę na Twoje wyroby:)))

dzieci spią ,mąż idzie na siatkę a ja siadam do książki..
dostałam dziś od męża bez okazji 3 róże;)) takie bordowe,długie..
chyba jeszcze mnie kocha;)))

Asia pusto dziś co?? mamuski pewnie zajęte albo maja pochorowane maluchy i sie opiekują..

pewnie tak a jak zwykle sama w domu maluchy śpią a mąż jak zwykle w pracy ale powinien niedługo przyjść
mama05 jaką masz książke do czytania bo ja uwilbiam czytać siostra ma mi jutro wyporzyczyć zmierzch to sobie przeczytam

haha dziewczyny ,włąsnie czytam Zmierzch-to znaczy zaczęłam ostatnią 4tą część :)) juz sie nie moge doczekać aż dowiem się więcej;)

dobra ja się żegnam na dziś..

Wiktoria- a no miło z Jego strony:))

no ja zmierzchu jeszcze nie czytałam ale mam taką ochote uwielbiam harry"ego potter"a przeczytałam każdą conajmiej po 5 razy ja pochłaniam każdą książke

Mniam mniam podeślij do mnie parę racuszków :tak:

:-) wyszły wyjątkowo dobre - może dlatego, że trochę przepis zmodyfikowałam ;)

Maruś śpi od 19:30 i 15 min temu już się obudził a ja nie wiem co mu jest i jak pomóc. Już sama nie wiem czy to zęby czy co innego :((( Bidulek mój.

Biżuteria bardzo ładna. Sama czasem coś sobie dziergnę ... :-)

reklama
haha dziewczyny ,włąsnie czytam Zmierzch-to znaczy zaczęłam ostatnią 4tą część :)) juz sie nie moge doczekać aż dowiem się więcej;)

dobra ja się żegnam na dziś..

Wiktoria- a no miło z Jego strony:))
Dobrej nocki i miłego czytania.A filmy oglądałaś ?
no ja zmierzchu jeszcze nie czytałam ale mam taką ochote uwielbiam harry"ego potter"a przeczytałam każdą conajmiej po 5 razy ja pochłaniam każdą książke
Ja uwielbiam Sagę Zmierzch czytałam już 3 razy bomba a wciąga tak że nie można się oderwać :tak:

Majga no to super że wyszły dobre.A co robisz z biżuterią jak zrobisz sprzedajesz czy tak raczej dla siebie ??

Do góry