reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

k050.gif

reklama
pawimi - no, dzieci dorastają... nawet te najmłodsze! hihi a to Ci wymyślił... przecież to nie my, tylko dzieci się starzeją

dobrze, że zdążyłam z dziećmi przed wnukami!

Kochane mam wizyte tesciowej więc jestem poza zasięgiem. Buziam
Zdaj relacje jak tam z teściową
no tak dokładnie
c013.gif
A Ty z którego rejonu? Ja na pd 40 km od Krakowa w stronę Zakopanego :) Takie małe miasteczko jak Dobczyce znasz?

mama - ukochany
g132.gif

Mi się też nic nie chce. Jak Maruś spał to ja
e019.gif
i się rozleniwiłam a sprzątanie świąteczne czeka .... Wiecie już nie mogę doczekać się Świąt :)
He ja też z Małopolski :) i niedaleko macie do mnie przynajmniej na mapie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Majqa a znasz Szczyrzyc :-D meza mam z tamtad wiec i Dobczyce znam dobrze, a ja z Limanowej
Mamo 75g w kubku wody fujj lukier po prostu!
Iwet nastepnym razem sie uda!
Wisienka a na dlugo Cie tesciowa nawiedzila? A propos czym rozni sie wizyta i wizytacja? wizyta to my u tesciowej a wizytacja ona u nas :-D
Limanowa to też niedaleko mnie ja z Jabłonki :-)

Ostatnia edycja:
pawimi - ciiiii ani słówka.... ani pary z ust!!! a Ty już niedługo się pierworodnym nacieszysz, super! moja ma przylecieć w marcu, na 2 marca jej bilet zarezerwowałam, ostatnio widziałyśmy się w lutym tego roku,

Wisieńko - sorki, ale.... każdy ma swój krzyż ze swoją teściową... choć moja obecna jest super, kochana kobieta, w przeciwieństwie do poprzedniej

iwet - teraz jest super moment, zajmij się świętami, porządkami, zakupami, nie myśl o tym, że się staracie, a działajcie i ten cykl będzie WASZ!!!! trzymam kciuki i gorąco wierzę, że spełnią się marzenia (w końcu święta to magiczny czas)

Ostatnia edycja:
jestem w ten meega wietrzny dzień-do tego jeszcze pada wiec najgorsza pogoda z możliwych
g025.gif

Pawimi- chłopy to maja luz ,nie?:)) sie tata ucieszył ,że syn podglada własciwą płeć i luz
r015.gif
r015.gif
r015.gif
a075.gif

Wisieńka-lecę pędzę z pomocą
o015.gif
s087.gif

Weroniczka- owocnego szukania strojów.

Iwet-dobrze,że ogólnie się trzymasz i jestes zadowolona.
a hasło o którym pisze Pawimi to NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY!!
tak więc spoczniesz jak poczniesz a teraz do dzieła po @.

Joaś????????

pozdrawiam wszystkie mamuski kochane i udanego dnia;)

Dziewczyny, tylko na chwilę wskoczyłam. W domu mały szpital a sama @ mam. Kiepskie zestawienie. Jak złapię chwilkę to więcej napiszę i przede wszystkim poczytam. Pa laseczki. Miłego.
P.S. Śnieg padał i było pięknie a teraz błocko się robi :-(

reklama
Do góry