reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

azile - dziękuję, czuję się bardzo dobrze, tylko popękałam trochę i teraz szwy mnie ciągną, ale ogólnie OK i wszystkim życzę takiej opieki i takich porodów!! najgorsze tylko to czekanie na start.

reklama
HEj
Katrina jaki Kubuś słodkiiiii :tak: nie moge sie napatrzec ;-) super ze tak szybko poslzo i ze jednak chlopak :-) :tak:

Jejku ja jakos na EURO nie mam szalenstwa;P Jutro Mikus akuracik konczy 2 latka,wiec torta mu upiekę ;-) dzien zleci pewnie szybko ;P :)
:*

witajcie ;)

Katrina jak super,że już w domku jesteście -a synek słodkości ;))
no i poród do pozazdroszczenia :tak:

pozdrawiam babeczki i życzę miłego dnia...u nas wczoraj było pięknie i mieliśmy w gościnie znajomych..
a dzis juz kropi ,pada,słonka brak:confused2:
a miałam jechac po korę i kamienie do ogrodu:sorry:

smacznej kawki lub herbatki:)

Witam.

mamo u nas niby tez zachmurzone, nie ma sloneczka ale cieeploooo...

Zaraz wypuszczam dzieciaki na dwór a ja upiekę biszkopt na tort :-) Jak te lata lecą kurcze.... ;)))

Liza- łeeee..no to dla Mikusia uściski ;))))

Ty 24 lata i masz 3jeczkę a ja problemy z zajściem,poronienia i dopiero rodziłam Zuzę mając skończone 26lat..

u nas cały czas pada-czyli dzień w domu bedziemy spędzać..

Witajcie
Liza uściski dla synka. Mój wczoraj miał urodziny. Ja za kilka dni będę miała 25 i trochę się martwiłam reakcją ludzi że tyle lat a tu trzecie dziecko a ty młodsza i masz trójeczkę wow. Jak rodziłąm drugiego synka to jedna z pieęgniarek z takim tekstem: Pani ma 21 lat i już drugie dziecko ,ja mam córkę w pani wieku i nie wyobrażam sobie żeby miała jedno dziecko a pani już ma dwójkę. Kopara mi trochę opadła, wtedy się za barzdo nie przejęłam bo liczył się synek a teraz jak sobie myślę to było trzeba coś odszczeknąc.
Mamo dzięki za troskę, jakoś się trzymam, zresztą mam mało czasu na rozpamiętywanie, tylko czasami pojawi się myśl że powinnam być w ciązy ale nia chcę się dołowaćbo to się poźniej odbija na dzieciach. Jestem na wątku ciąża po poronieniach i to mi bardzo pomaga. Niedługo mam wizytę u gin i jestem ciekawa co mi powie, mam nadzieję ze wszystko jest dobzre bo chciałabym się postarać o maleństwo.
Katrina śliczny synek nie mogę się napatrzec

Mama :*
Ehhh kurcze dla mnie to niesprawiedliwe, ale widzisz kazdy ma swój plan jakis tam na górze ustalony, ja w sumie sie ciesze ze mlodo odchowam dzieciaki, i potem zajmę sie sobą, pracą itd. ;-) Moze za 8-10 lat sie pomysli o bobasku ale wątpie, teraz takie czasy są ze po 30stce ciezej wlasnie zajsc w ciąze... albo są jakies powiklania wiec wole nie ryzykowac... :-)
Masz troszke słoneczka od nas:
mediumkn1ja8574a635ee0de2bb28616.jpg

lenka ja sie nie przjmuje co ludzie mówią, nie ich sprawa;-) ja mialam 22 lata jak Mikus sie pojawil na świecie wiec bylam mlodaaa ;PPP hehe ;] wiadomo kazdy krzywosie spojrzy, ale co kogo to :-)
Biszkopt sie studzi,zaraz jak mlody zasnie mase zrobie:)
A u nas zrobilo sie gorąco :szok: slonce swieci, i cos czuje ze dzis burza bedzie bo parno :no: ;/

Ostatnia edycja:
reklama
Liza ja jeszcze mlodsza bylam od Ciebie jak sie moj pierworodny pojawil ale niekoniecznie kojarze zeby ktos krzywo na mnie patrzyl ze mam dziecko ;-) Czasem tylko brano mnie za jego siostre :-) Ale fakt....ludziska potrafia wciskac nosy tam gdzie nie trzeba i Lenka - na drugi raz tez bym odszczeknela po takich dziwacznych komentarzach.

Zglaszam ze zyje jeszcze :-D Znowu weekend mamy wiec milego paniom zycze!

P.S. Katrina - Maluszek cudny jest!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry