reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Pawimi-zgłoszenie przyjęte :))

Liza dzięki za słonko-doszło..
skosiłam trawę..
teraz wkopalismy moje dzisiejsze zdobycze!!!

sosnę syberyjską z przepięknymi szyszkami
daglezję
kalinę
żółte berberysy
i perukowca...

poszło 300zł ,ale jestem przeszczęśliwa:-D:-Dja sobie spodni nie kupię a rośliny muszę :)))

reklama
Hej

Przepraszam, że tylko o sobie ale padam ...

W czwartek Maruś i Iza mieli przyjęcie urodzinowe. Dzieci zachwycone!!!
Dzisiaj obkupiłam się na wesele za tydzień a rano mieliśmy mszę w 1-szą rocznicę śmierci Teścia (zmarł ok 1-szej w nocy a Maruś ur się o 10:35 tego samego dnia) ana koniec dnia grill u siostry męża :-) I padam.

Pozdrawiam wszystkie.

Hej!!!
A ja nie mam na nic czasu.
Martusia pochłania mnie w pełni. Zaczęły sie u na kolki. Całymi dniami mała wisi na cycu. Czuje brak czas na porządki. Z miłą chęcią jak tylko mam czas staje do zmywania czy prasowania.
usze zważyć te moje maleństwo bo jakoś nadal chudzieńko wygląda.
Dzieci po woli przyzwyczaja sie do tego że mama na nic czasu nie ma.

Ja łapie doła psychicznego. Siedzenie i karmienie jakoś mnie przytłacza.
Optymistyczne jest to że wbiłam siew spodnie rozmiaru 40:). dodam ze przed ciążą nosiłam 42::tak::tak::tak::tak:.
Obym tylko nie przytyła.
Zuza jak tylko znajdę chwilkę to z mienie suwaczek:)

Azile witaj w klubie, ja tez na nic nie mam czasu dom zarasta brudem a w lazience sterty prania...co ja robie na bb:confused::szok:;-) u nas Marysia zaczyna sie usmiechac do kazdego kto sie nad lozeczkiem pochyli...no i niestety tez kolki:-(

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki :-) dawno mnie nie było:zawstydzona/y: u mnie w sumie bez zmian ,dalej leze ,walcze z cukrzyca ale narazie przegrywam:no: w srode mam nastepna wizyte u diabetolog ogolnie masakra jakas ....

Hej

azile, zuza ja z kolkai tez nie mialam do czynienia :no: trzymajcie sie :*
Fasolka jeszcze troszke ;-) :tak:

To tak w skrócie u mnie Hania ma ospe, Miki w nocy mial 39 goraczki ;P do tego dwa razy zwymiotowal a dzis spokoj, w nocy pospalam ze 3h :szok: dawno tak nie zarwalam nocy :no: :sorry2:

buziaki dla wszystkich mamus :-) :***********

reklama
czesc dziewczyny,mozna sie do was przylaczyc ?
dwojke dzieci juz mam,a trzecie po dlugich staraniach ,rosnie sobie pod moim serduszkiem :-)

Do góry