reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
witam przed pracą :))

Pawimi hahahahahaaaaa..
nie daj się !!:-D

Lenka jak się trzymasz???

Hana???????:confused:

Bedii gdzieś znowu zniknęła??

pozdrawiam i miłego dnia-dziś ma byc cieplej:-p

katrinka - gratuluję kubusia!!!!!!!!

mamuś co :szok::szok::szok::szok:??????
pawimi - trzymaj tak dalej - a teściowa na długo?
pozdrawiam tymczasem
mało czasu

buziam wsie:-);-)

Hana no to dopiero :))
z Ciebie kibicka???:))))
ja powiedziałam mężowi ,że jeśli chce SPOKOJNIE oglądać mecze to.....ja biore książkę ,moczę stopy a On-jedną stopę masuje przez pierwsza połowę..w czasie przerwy regeneracja :))
a drugą stopę bedzie masował przez drugą połowę:-p
poszedł na to:-D

a dzieci oki doki:tak:
Bonusław również ma się dobrze:tak:

mnie mąż dusił ostatnio przez 3 dni więc ledwom żywa:baffled::-D

zaraz siadam do piwka i nic wieczorem nie robię..i żadnego sexu bo padnę trupem:nerd::-)

a jak u Cię ????
staranka będą czy były??

kochane u mnie tesciofka Dzosefa (jak ja moje dzieciska zhamerykanizowaly:rofl2:) bedzie 2.5 miesiaca.....ale narazie spoko jest, pan m. ja szkoli i tresuje wiec raczej jest poki co pomocna...mam nadzieje ze tak zostanie chociaz mawiaja ze dobre poczatki zlego....;-)

witam się juz z domku

Po pierwszym falstarcie, gdy w poniedziałek się zaczęło, czekałam na spokojnie w domu i tak ok. 16-tej pojechaliśmy do szpitala (godzinkę czasu zajęła nam droga), na Izbie Przyjęć byliśmy o 17-tej, nie całe 15 min. KTG i położna kazała ubierać "dress" SE myślę kurde jaką sukienkę, ja tu na bal nie przyszłam... ale chodziło o koszulę do porodu, poszliśmy z nią na te sama salkę w której urodziła się Alinka (rozwarcie było na 3cm) i o 19.05 Kubuś (szok!!!! jednak Kubuś!!!) był już z nami.

Dziękuję za Gratulacje i serdecznie wszystkie Mamy pozdrawiam, już o kilka kilo młodsza.

reklama
Do góry