reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

czesc i czołem!!!

O Madlen!! witaj!!

Mój planista jest bardzo zajmujący, a 3 godz. pomiędzy karmieniami tak szybko mija, że nie wiadomo kiedy dzień sie kończy.

Zdrówka choraskom życzę i pozdrawiam wszystkie Mamuśki.

reklama
katrina widze,ze juz urodzilas ,gratuluje kochana !!!!! a jednak chlopczyk..super,ciesze sie bardzo :happy::happy::happy:
a jeszcze wczoraj zajrzalam na gg,czy nie ma wiadomosci od ciebie
jaki slodki maly okruszek..:-)

Liza oby ta nocka była spokojna i przespana ;)
zdrówka dla dzieci:tak:

Katrina najważniejsze,że znajdujesz chwilkę aby do nas wpaść...tyle nas tu było i gdzie poszły sobie babeczki....

Madlen witam Cie i ja ;)
pewnie-zapraszamy;)
rośnij zdrowo ;) ja się staram juz prawie 2,5 roku o kolejnego malucha ,ale na razie li-pa:baffled:

Mama my okolo 2lata,juz bylam pewna,ze nie dane nam 3dziecko..a w nasza 10ta rocznice slubu ,na totalnym spontanie sprawilismy sobie z M.najcudowniejszy prezent..ale o tym prezencie dowiedzielismy sie troszke pozniej :-D
a za ciebie kochana 3mam mocno kciuki,bo widzialam ze udzielasz sie w 'starankach'..i zycze ci z calego serducha,abys wkoncu doczekala sie malego serduszka pod swoim serduszkiem ;-)
Liza zdrowka dla dzieciaczkow,a jak M.z praca ?
a ja klikam na bb i kontem oka patrze na mecz..ja ktora nigdy nie ogladala pilki noznej,teraz oglada :szok::-D

Witaj Madlen my się już znamy , nie wiem czy mnie jeszcze pamiętasz, byłam na grudniówkach, ale niestety nie było mi dane tam zostać, ale mam nadzieję uda mi się zaciązyć jeszcze w tym roku, czasami Was podczytuję

Liza mam nadzieję ze dzieciaczki szybko się wychorują

lenka pamietam ,to 3mam kciuki,aby szybko udalo sie :tak:
a jak sie czujesz ?? przepraszam ze pytam,jak nie chcesz to nie odpowiadaj

Madlen dziekuję :))
no udzielam się na staraczkach bo tam też zaczynałam przygodę z bb ;)
ten cudny wątek znalazłam później,ale cały czas tu piszę bo liczę ,że i ja bedę po3ną mamą..
a w ogóle to jestem Twój rocznik-też 79:tak:

Lenka witaj ..trzymasz sie ??:sorry2:

mama doczekasz sie ;-)
wysylam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nam sie udalo wtedy kiedy o tym nie myslalam..ja bylam pewna,ze mam cykle bezowulacyjne..w kwietniu chcialam odwiedzic lekarza..no i odwiedzilam,ale zeby potwierdzic ciaze :-D
a skoro jestes moj rocznik,to ty jeszcze mlodziutka jestes ;-):-D,wiec wszystko przed toba i bedziesz jeszcze potrojna mama :tak:

reklama
No trzymam się , trzymam, a co mam zrobić , niczego nie zmienię, najgorzej jak sobie uświadomię ,powinnam być w ciązy, w tym a tym tyg. Dzisiaj miałam odebrać wyniki hist-patu ale nie było , odebrałam tylko wypis, i tam czarno na białym napisane który tydz, ciąza obumarła , ppronienie, to jak przeczytałam to niefajnie było. Nia mam za dużo czasu na myślenie więc jest dobrze , no i ma chłopców i dziewczyny z cpp. Bardzo chciałabym się jak najszybciej zaczać starać , ale mój M. nie chce i mam twardy orzech do zgryzienia ale ja tak bardzo chcę.
Madlen twój suwaczek tak szybko pędzi
Mamo a moze nam się w najbliższym czasie razem uda fasolkę zmajstrować

Do góry