reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Lenka,niech pedzi,jak najszybciej do grudnia..bo mnie kazda ciaza kosztuje za duzo stresu i po kazdej mam wiecej siwych wlosow :zawstydzona/y:
a tobie zycze duzo sily..M.tez pewnie potrzebuje czasu..,na pewno sie boi..3mam kciuki,aby szybko udalo sie zafasolkowac i oby tym razem wszystko skonczylo sie dobrze ;-)
ide smykom robic kolacje ,bo juz krzycza,ze glodne sa
jak dam rade,to zjarze do was pozniej..;-)

reklama
lenka, mama życze wam zmajstrowania fasoleczek :tak: :-) :*
madlen mąz bez pracy wciąż... jutro idzie na 9 niby na rozmowe w sprawie pracy ze go przyjmą, ale jak zobacze umowe i jak bedzie wsio oki to bede szczesliwa dopiero, juz tyle razy sie przejechalismy :-( ehhh

Do tego kabel od tv chyba sie psuje i nie mamy tv.. :dry: a moj folm dzis XxX ehhh... :no: mam nadzieje ze zadziabie potem jak wczoraj... bo nas nawet nie stac nowy zakupic... :-( ehhhh

Madlen dzięki....bardzo licze ,że sie doczekam..
ja juz i miałam monit...i odpuszczałam..i mierzyłam tempke i przestawałam ..były nawet cykle ,że specjalnie sie nie staralismy w dni płodne ,żeby odsapnąć od oczekiwania na @...
a Ty jeszcze trochę i poznasz płeć ;) masz jakieś przeczucia ;))

Liza &&&&&&&& za prace mężową:tak:

Lenka jesteś bardzo dzielna !!!!
bardzo !!
ja po moich 2 poronieniach długooo dochodziłam do siebie ...do równowagi psychicznej i emocjonalnej..

dzieci już w łózkach..
czas na jakąś herbatkę.

Mamo nie zawsze jest tak różowo, przecież Ty to wiesz, ja się czuję mamą trójki dzieci tylko szkoda że otoczenie tego nie rozumie, gdyby nie dziewczyny z wątku cpp raczej bym sie podłama, czsem ręka wędruję na pusty brzuch. Moja kuzynka ma miesięcznego ślicznego bobaska i odwiedzili nas, i tal zaglądam do tego wóźka a jej mąz, że misimy sobie zrobić jeszcze córeczkę a ja byłam dwa dni po zabiegi i co zrobić , zęby zaciśnietę ale na twarzy uśmiech a co sobie popłaczę w nocy to moje. To dopiero dwa tyg po...
Dziękuję za troskę i wsparcie, ale uda się nam musi , ja w to wierzę bo nic innego nie pozostało

Lenka PEWNIE ,że nam się uda!!
trzeba wierzyć i działać i mieć nadzieję..
ja też przechodziłam te sytuacje po poronieniu i też "usmiechałam" sie przez łzy...
ehhhhh-przytulam Cie mocnoooo

Mamusia - jak tylko mi czas pozwala to zaglądam, ale tak jak Azile i Zuzia mam swojego planistę, który mi organizuje czas... te 3 godz. pomiędzy karmieniami mijają tak szybko, a pranie powiesić, a Alince jedzonko zrobić, a ogarnąć dom, doba ma za mało godzin. Cieszę się tylko, że Kubula jest spokojny, to mogę cokolwiek przy nim zrobić.

Madlen - nie zaglądałam na gg, bo jakoś czas nie pozwolił, a mój synuś dziś skończył tydzień.

wieki minely,zagladam i co widze?:-)

Katrina gratuluje dzidziusia!! sliczny bobasek i imie rowniez
zycze by maluch zdrowo sie chowal

pozdrawenia dla reszty mam ;-)

reklama
witam wieczornie:-)
odkąd Młody jest u mnie to na nic czasu nie mam! ale powoli się maluch wdraża w moje warunki:-) choć zdarza mi się warknąć na niego pod nosem:baffled:

problemy z Najstarszym nadal trwają ale teraz wkroczył mój ex mąż.... porażka co za gnój z niego!!! zmącił mozg Roberta a mnie straszy sądem i chce ode mnie alimentów!!!:crazy::crazy:
z tych nerwów musiałam do lekarza pędzić.... szyjka krótka, opuszek wchodzi.... Mały Aleksander waży 2100:-), mam się oszczędzać tylko jak ja się pytam!

śpie mało bo mi wszędzie niewygodnie!! chyba maruda się ze mnie zrobiła, ciągle mi cos nieodpowiada burcze na wszystkich....apetyt mi się zmienił i wpieprzam jak głupia!... dzis zjadłam 1kg czeresni i myslałam ze jakaś rewolucja mnie czeka a tu nic....

sciskam Was wszystkkie i śle fluidki dla Mamy i Lenki:tak:

Do góry