reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie

Nadal czas ucieka nam między palcami, głównie przez to, ze Kubuś wiecznie głodny, domaga sie jedzenia średnio co 2,5 godz., a w tym czasie muszę sobie tak czas organizować, żeby zdążyć wszystko zrobić. Ale są i efekty - tydzień temu ważył 3660g, wczoraj 4520g!!!!
Poza tym jutro zakończenie przedszkola u Alinki i 2 mies. wakacji - nie wiem jak sobie dam radę przez cały ten czas z dwójką - jakoś muszę.

Pozdrawiam wszystkie mamy!!!!!

reklama
katrina no to synkek mamusiny naprawede ;-) hehe a i ładnie przybiera :-D Moje chłopaki to wazyly ponad 4kg przy porodzie wiec majac miesiac mialy juz 5 kg :-D klocki ;-)
iwet co u was? :-)

Miki ma czerwonego siusiaka, zrobiłam mu plukanke z rumianku i przylozylam riwanolem,mam nadzieje ze przejdzie niewiem od czego mu sie cos moglo zrobic... ;P jutro jak cos to lekarza odwiedzimy chyba ze przez noc przejdzie :-)

liza-moj daniel mial non stop taki problem z siusiakiem
przewaznie latem na wakacjach wystarczylo,ze byl w spodenkach i dostal sie w boxerki jakich piasek,paproszek i klopot murowany.ja robilam mu nasiadowki w wodzie z szarym mydlem pomagalo.
co u nas?
remont dobiega konca za tydzien bedziemy ukladac parkiet i malowac sciany.komunia juz za nami,dzieciaki zdaly do kolejnych klas teraz czas na wakacje:)))))

iwet - ha, tego nie wiem, póki co muszę sie umówić do Konsulatu na wyrobienie paszportu dla Kubusia - nie wiem na kiedy sie uda, a potem trzeba poczekać na odbiór... dlatego nie wiem czy uda nam sie przed końcem wakacji polecieć do Polski.

Witajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Katrina- oj maly niezle przybiera. Ale az tyle w tydzien jestem w szoku.
Dzis koniec roku. Niestety nie poszlam z corka na koniec roku. Smutno mi z tego powodu, bo to pierwszy raz kiedy mnie nie bedzie. Do tego pozegnanie z jej Pania.
Martusia miala 2 dni kolkowe. Noc na szczescie byla juz spokojnie przespana, teraz tez spi.
Dzis piekna pogoda, sloneczko grzeje na calego.
Zycze wam wszystkim milegodnia

hej mamuski :-)
ja ostatnio bez weny i checi na cokolwiek..
smyki wczoraj mialy koniec szkoly,a dzisiaj pierwszego dnia wakacji deszcz :wściekła/y:
juz mnie dobija ta pogoda..przez to lapie doly..:-(
pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna
ide poczytac co u was :tak:

reklama
A u nas dzis zakonczenie roku i jaki upał był :szok: Hania zadowolona Dyplom dostała ;-) a teraz odliczamy czas do wrzesnia jak oboje z Danielem pójdą :tak: ;-)

Do góry