Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.
U nas fala upalow sie ma zaczac po poludniu....trzy dni mielismy wytchnienia z tempka okolo 25 -27 stopni i fajnymi chlodnymi wieczorkami a dzis za kilka godzin ma sie zaczac armagedon goraca. Ponoc jakies rekordy ciepla maja nas nawiedzic. Ja sie szykuje do imprezy w przyszlym tyg bo u nas dlugi weekend i mojego m. urodziny w polaczeniu wiec ma przybyc kilka osob. Nie chcialo mi sie nic organizowac ale goscie uprzejmie sie wprosili bo niby ze jezioro mamy wiec szukaja przyjemnego sposobu na spedzenie sweta niepodleglosci nad woda zamiast kisic sie u kogos w chalpie. W sumie dawno u nas nic nie bylo wiec kolejka naturalnie przypadla na nas....za czym zabieram sie za planowanie menu.....i musze zagonic tesciowa do porzadkow.
Moja tesciowa sprawuje sie w dalszym ciagu dobrze, przyznam ze zaczelam sie przyzwyczajac do takiej darmowej pomocy domowej 
Nie przypuszczalam ze bedzie to az tak dobrze wszystko wygladac ale to bardzo ulegla kobieta i grzeczna. Cale zycie ciezko pracowala i ma takie pokorne nastawienie do rzeczy. W miedzy czasie uklady z moja przyszla synowa kwitna hahaha rozmawiamy sobie czesto i to bardzo mila dziewczynka, widac zakochana w moim synu, nie moge sie doczekac zeby ja osobiscie poznac. Ciesze sie ze moj syn tak dobrze wybral. A poki co wrobelki cwierkaja ze moje dziecie moze wroci za niecale 2 miechy...