reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Katrina moje tez mialy miec dzisiaj koniec szkoly,ale ze luty wtym roku mial 29dni,to dostali jeden dzien gratis..
u nas tez pada,a powiedz mi,jak u was w srode bylo??
bo u nas pozalewane ulice i sporo ludzi wdomu mialo wode..kawalek za mna i przede mna nie szlo isc..:no:
Liza u mnie w tym roku tylko cora przyniosla dyplomy..,a teraz przed nia ostatni rok szkoly podstawowej..
i ja juz sie boje i panikuje,bo rok szybko minie a potem nowy etap w jej zyciu..
ale na razie przed nami wakacje..jeszcze tylko miesiac do naszego wyjazdu ;-),smyki juz odliczaja dni :-D

reklama
Madlen - w środę lało, pewnie tak jak i u Was, tereny koło rzeki (łąki) trochę popodlewało, ale ogólnie nie wyrządziło szkód, na szczęście. Ale czytałam w necie, że w Walii i Anglii były podtopienia. No i z tego wynika, że u Was też.

witajcie poniedziałkowo

No i już wiem, że w wakacje do Polski się nie wybierzemy, bo termin wizyty w Konsulacie mam na 28 sierpnia - na złożenie wniosku, czyli paszport będzie do odebrania we wrześniu.

Hej wszystkim :)

Maruś ma chore gardło :( Wysoko gorączkuje i lecimy na czopkach. Oby mu szybko przeszło. Ostatnio coś chorowity się zrobił... ehhh

mama, stjarna, lenka, sempe, pawimi, zuz-inka, i inne których nie wymieniłam - co u Was?

u nas ok, goraco straszliwie na dowod moge wkleic fotke o prosze...
:-D:-D:-D
przygotowania do dlugiego weekendu i imprez w trakcie, robimy tak jak juz chyba wczesniej wspominalam laczona hulanke na sw, niepodleglosci i urodziny mojego meza.

Natomiast moje pytanie....gdzie jest MAMA???? nasza mama?????? czy ktos cos wie???????? no i Joas moglaby sie juz ujawnic tez na chwilke..:-(

Hej

Pawimi no własnie gdzie jest mama? jesli macie jej nr tel napiszcie moze? pewnie na zamknietym sie wymieniłyście.... dziwne ze juz z tydzien nie zagląda jak nie wiecej.... :no:
Ale macie upały :szok: u nas w słoncu tez teraz moze byc kolo 15- 40 ztopni, a na górze w domu mamy saune - 29-30 stopni :no:

Madlen - chcemy polski paszport małemu wyrobić, zresztą i tak przez Konsulat musimy nadać Kubie nr Pesel.

Pawimi - oj nie wiem czy tutaj udałoby sie przeżyć w takiej temperaturze (przy tej wilgotności).

Katrinko oj obwiam sie ze u nas jest rekordowa wilgotnosc powietrza, niestety nasze jezioro wielkoscia zblizone do Baltyku jest powodem wysokiej, rekordowej wilgotnosci oscylujacej latem w okolicy 90%, do tego dochodzi nasza kraina mniejszych jezior nad ktorymij mieszkam ...nasze hamerykanskie Mazury dodaja do tego swoje i latem czujemy sie jak w saunie, moj syn ktory przezyl lato w upalnej Kaliforni gdzie srednia temperatur jest duza wyzsza niz tu a teraz siedzi na arabskiej pustyni twierdzi ze woli te pustynne 55 stopni niz nasze 30 ze wzgl. wlasnie na ta wilgotnosc. Ta para niestety powoduje ze odczuwalna tempertatura jest duzo wyzsza niz termometr pokazuje. Gdyby nie klimatyzacja w domach i samochodach to kiepsko byloby to przezyc. Moja ciotka na wsch. wybrzezu nie uzywa tak klimy jak my tutaj, u nich jest bardziej suche powietrze bo z jednej strony maja gory,

reklama
WITAJCIE!
Joasia jest na urlopie:)

Upaly na calegoóMartusia marudna z tego powodu. Dzieciaki starsze juz zaczynaja swoje marudzenia. Ja mam dzis noc w polowie nei przespana.
majka zdrowia dla Marusia!

Do góry