reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

wpadam na chwilkę

Mama - no daje radę, ale "wyrabiam" sie ze wszystkim dość późno i wieczorem jak siadam przed kompem, to czytając zasypiam... sorki.
Mały jest super, ale niestety cały czas jest podporządkowany jemu, póki co nie ma jeszcze ustalonych stałych pór, więc ciężko mi cokolwiek zaplanować. Jedynie spacer (połączony z zakupami) mamy o stałej porze między 10.30 a 12.00 - bo o 12 Alinka kończy zajęcia w przedszkolu i musimy zdążyć ją odebrać.
Ale widzę jak mój smyk się zmienia, jaki robi się "dorosły" i cieszy mnie to.

Pozdrawiam wszystkie mamusie i jakbym nie zaglądnęła, to życzę miłego weekendu.

reklama
hej babeczki sobotnio

jak nastroje---słonko świeci?
u nas po dniach deszczowych wreszcie jest do życia

mamusia - no przykro mi bardzo:-( a już myslałam...coś tam chyba było....... ale zaraz wakacje urlopik zaszalejecie - Wasze dzidzi chce niespodzianke w najmniej spodziewanym czasie zrobic - i czeka tam na Was - jestem tego pewna!!! buziak
lenka - zdrówka dla synusia
azile - ja to lubie zielenine i np. rukola na to pokrojone pomidorki, ogórki, feta może być młoda cebulka w piórka - posypane prazonym słonecznikiem i sosik z miodu musztardy octu balsamicznego i oliwki...mniam:-paz se smaka narobiłam:-D

odchudzanie odchudzanie-hmmmmmmm odchudzam sie od miesięcy.... a zaczynam zawsze od jutra:-D
no nie moge---za bardzo lubie jedzonko---zaczynam dzień ładnie a kończe:eek:
majka, liza, katrinka, pawimi - pozdrawiam
i całą reszte mniej widoczną ostatnio również
zuzinka
sempe
wisienka
joasia
fasolka
madlen
buziaki i miłego weekendu

Kochane u nas troche komplikacji, znów Mila zagorączkowała i mam nadzieje, ze to z powodu zapalenia jmy ustnej po antybiotykach. Oczywiście bylismy u lekarza. Dostaliśmy leki. Dziś pierwsza noc tylko ze stanem pogorączkowym. Mam nadzieję, ze to już koniec tych chorób. W poniedziałek musze wracac do pracy. Juz płącze. Przyjedzie teściowa i jeśli bedzie trzeba Paweł pójdzie na L4. Znów nam sie finanse wyczerpują a ja zarabiam jak pracuje więc nie ma wyjścia choć serce boli. Chciałabym nadrobić co u was i mam nadzieje, ze w końcu i u nas zapanuje spokój a ja sobie po formułkuję.
Buziaki

witam się -ja i słonkoooo:))

Hana u nas też pogoda ,że żyć sie chce :tak:
dziękuję kochana za Twą wiarę..
ja odpuszczam jakiekolwiek starania,łykanie hormonów i różnych innych rzeczy.
jak się trafi to suuper a jak nie to...trzeba żyć a nie ciągle ilczyć od owu i owu...
ale .....jesli mogę to zostanę na potrójnym wątku:zawstydzona/y::sorry:

Katrina czyli radzisz sobie znakomicie skoro znajdujesz czas na bb:tak::tak:
ukochać Kubulę:-D

czy wiadomo co u Zuzinki?????????jak Marysia ????

reszta babek do tablicyyyyyyyy!!!:wściekła/y::-D:-D

Wisieńka cześć kochana ,my wczoraj pogadałyśmy trochę -trzymaj się i jestem z Tobą !!!!
ukochaj Emilkę-niech w roczek wkroczy zdrowa jak rybka!

Ostatnia edycja:
wisienka - wszystko bedzie dobrze!!!! tak myslec prosze;-)
mamus - Ty wiesz ze jak wszystko się odpuszcza to wtedy własnie;-) a co do zostania tu to nawet nie pytaj - bo inaczej ja tez nie mam tu racji bytu a polubiłam Was! - noo!

a w ramach odchudzania------------tarta z truskawkami w piekarniku:rofl2: no nie wyrobie:-D

Hej melduje sie ;P

mamo05 ja sobie nie wyobrazam tego wątku bez ciebie ;-)

Kurcze Miki od czwartku ma ospe,gorączkował a Dzis w nocy dołacza do niego Daniel bo gorączkuje ale jeszcze nie ma krostek...
nie mam sily... :dry:
buziaki!

wisieńka - ano, w końcu się ten mój pisklaczek Kubuś wykluł,

Mamusia - Ty nawet nie pytaj tylko proszę z nami tu zostać (Bono to jakby Twoje 3 dziecię, więc...),

Pozdrawiam wszystkie po kolei i każdą z osobna.

witam ;))

u nas rewelacyjny dzień !!!
od rana na ogrodzie podziałaliśmy ,potem obiadek ,kawa i na 15.30 pojechalismy do gospodarstwa agroturystycznego na pożegnalne ogniska u Zuzy ze szkoły-była nasza klasa+ rodzice+ rodzeństwo i pani wychowawczyni.
było przeeeemiło,pogoda rewelka!
dzieci miały podchody z mapą-2 drużyny-chłopcy i dziewczynki..
każda drużyna musiała odszukać 11 pytań do krzyżówki zawiniętych w sreberka-na mapie było w którą stronę iść i ile kroków-zabawa przednia!! dzieci przeżywały na maxa!
były też 3 zadania-ułozyć rozsypane przysłowia
nawleć cały makaron penne na wstążkę
i nazbierać 3 bukiety z białych kwiatków i 1 z białych..

potem wracaliśmy do krzyżówki-odnaleźliśmy wszystkie 11 haseł
rozwiązaliśmy krzyżówkę.

potem były poszukiwania prezentów:)
dziewczynki dostały opaską ,po 2 spinki,gumy i jajko niespo.i plan lekcji
a chłopcy hot weelsa ,gumy,jajko niesp.i coś jeszcze ,ale nie pamiętam+plan lekcji.

potem było ognisko
potem dzieci pływały łódką po stawie..

tatusiowie grali z chłopcami w piłę..
ja i 2 mamy siedziałyśmy na dużej drewnianej huśtawce nad stawem pod wierzbą płaczącą

dzieci zrobiły pani przedstawienie:))

mówię Wam wypoczynek na maxa,dzieci przeszczęśliwe .
super dzień !!

własnie wrócilismy,Tom z dziećmi poszedł na spacer z Bono..
zaraz ich kąpie i do spania a my piwko:)

pozdrawiam wszystkie kobietki i ściskam moocno:):***

reklama
Witam!
Jestesmy juz w domu. Zeszlismy juz z antybiotyku, zostaly inhalacje. W poniedzialek wizyta kontrolna u lekarza rodzinnego.
Dziekuje za wsparcie i mile sms!!!

Pozdrawiam wszyskie!

Do góry