reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

wpadam - jak po ogień, korzystając z okazji, że Kubulek śpi

Jest kochany, ale... organizuje mi czas bardzo skutecznie, nie narzekam, bo wiem na co sie pisałam, tyle, że nie zawsze mam czas, żeby wpaść i poczytać co u Was

Mama - wrrrrr ach ta paskuda, no może następnym cyklem już jej nie będzie, trzymam kciuki (bo sa póki co puste miejsca po rozpakowanych brzuszkach),

pawimi - ja nawet nie chce o takich rzeczach myśleć,

wisieńka - no to teraz to już musi być tylko lepiej, trzymam za Was kciuki!!!!

majqa - dlatego bałam sie porodu, nie, że boli, to normalne, tylko, żeby wszystko było OK i bez żadnych niespodzianek - dzięki Bogu, tak właśnie było, no ale skoro modlił sie o to nawet mój Boss..., hihi

reklama
Liza,Katrina a no przylazła .....
teraz biorę się za siebie i mój nowy cel to pozbyć się 5kg..

dość starań ,ileż mozna:dry:

Majqa moje chodzą chętnie..choć dzis Domisiowi było smutno bo mieli jechac do wioski indiańskiej ,ale przez ulewę nie pojechali...
Zuza ma w poniedziałek wycieczką ,mam nadzieję ,że choc Ona pojedzie..

ze mnie sie leje ,że już 12 tamponów zużyłam a tyle to ja miałam na 2 cykle kiedyś ..a teraz na 1 dzień ...

Dla mnie poród to pikuś :-D choc nie powiem boli ale to mija a potem jaka radośc :) dwa razy po 5h rodzilam i raz 2h40min ;-)

mamo to trzymam kciuki za ur=trate wagi tez ;P
i wspolczuje tak mocnego okresu!:szok: moj okres trwa w sumie 3 dni, zaczol sie w e wtorek kolo 10 i dzis juz ledwo ledwo ;P koncówka... :tak:

Liza - ja tez nie mogę narzekać, chodziło mi o to, że nigdy nie wiemy czy nie będzie jakichś powikłań, jakiś nieprzewidzianych sytuacji, itd. Na szczęście udało mi się urodzić bez niespodzianek.

Witam
Mama to razem możemy gubić te 5 kg

U na co by nie było za nudno znowu atrakcje. Antek ma zapalenie stawu biodrowego po wirusówce co ją miał w sobotę, Minimum tydz. ma nie chodzić. Nie wiem jak będzie gdy już go przestanie bolec, czy go utrzymam. Do przedszkola już nie pójdzie, ten tydz. też nie chodzili, bo przedszkolanka zachorowała.

Pozdrawiam wszystkie mumusie.:-)

liza - mi też chodziło o to co katrinie; ja też porody miałam ok
lenka - zdrówka
mama - ja też chcę zgubić 5 kg, a co robisz? Dieta, ćwiczenia?

Wiem dziewczyny ja sama niewiem jak bym sobie dała rade gdyby byly jakies powikłania... :no:

Kurcze ale zmiana pogody :szok:
Miki mi jęczy ;P ciekawe czy dzis pojade do truskawek wkoncu :dry: mam nadzieje bo kurcze wiecej by sie zebralo a proszku do prania nie mam juz :dry: ehhh

Witajcie!!
Ja padam na nos.
W niedziele mamy chrzciny.
Dużo pracy. Martusia ma lepsze i gorsze dni. Nie wiem od czego to zależy.
Zrobiłam butki do chrztu, jeszcze została czapeczka. Musze ze wszystkim zdążyć. A dom w opłakanym stanie.

Może macie jakieś fajne przepisy sałatek na przystawki.?????????????
Moje mi się juz znudziły a chcę coś na chrzciny zrobić.

reklama
ale puuusto ;(

Azile ja często robie taką sałatkę i znika w te pędy:

kapusta pekińska-szatkujesz
3,4 jajka na twardo kroisz w kostkę
kilkanascie pomidorków koktajlowych kroisz na pół
2 ogórki kiszone kroisz w kostkę
ze 150g sera żółtego kroisz w kostkę

wrzucasz wszystko do miski-sól,pieprz,vegeta i pół majonezu.
mieszać i wcinasz;)

druga to :
makaron kokardki ugotować
w drugim garnku 1 brokuła ugotować
wrzucić do miski dodać puszkę kukurydzy
sól ,pieprz i majonez-mieszasz i gotowe :)
najlepiej smakuje zaraz po zrobieniu gdy makaron jeszcze ciepły:)

Majqa,Lenka to zrzucamy kilosy razem ;))

Liza dzięki za &&&

my jutro mamy zakoczenie u Zuzy w szkole -wynajeliśmy agroturystykę -bedzie ognisko,podchody,przedstawienie dla pani i konkursy :)

Katrina jak sobie radzisz ??

Stjarna czy Ty jeszcze do nas zaglądasz ??

Pawimi żyjesz ?

Do góry