reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej kochane. Wróciłyśmy do domu. Mamy leki na 3 tygodnie. Zalecane badania i kontrole w poradni nefrologicznej czy z nerkami wszystko w porządku. Mila osłabiona i chudzieńka ale wracamy pomału do zdrowia. Wyniki prawie w normie))). Bardzo się zmieniła w szpitalu. Niestety jest strasznie wylekniona i caly czas przytula się na kolanach. Mam nadzieje, ze szybko wróci nasza Milka.
Kiedyś słysząc o sepsie myslałam, ze to wyrok smierci. Dzięki Bogu za postęp w medycynie i , że zdązyliśmy przed wstrząsem. Teraz powoli schodzi stres i zaczynam zdawac sobie sprawę co się mogło wydarzyć.
Na szczęście mamy to prawie za sobą. Dziękuję za wsparcie modlitwy i kciuki.
mama tobie przede wszystkim
Zuzuś zdróweczka dla was jak najwięcej

Pozdrwaim wszytskie i mam nadzieje, ze u nas będzie na tyle dobrze, ze wrocę na łono bb

reklama
witajcie ..

Pawimi oj...jakie to smutne bardzo ;(((((
współczuje tej rodzinie:(

Majqa ,Azile dzięki za &&&

Madlen dziękuję :):*

u mnie nadal brak @-30d.c. to do mnie nie podobne...ja mam cykle 25dniowe..

Wisieńka jak miło czytać ,że u Was lepiej !!utul Emi ode mnie mooocno!!
życze ,żebyście się dziś wyspały!!!

Liza nadal &&& za pracę męża.

Fasolka jak tam-leżysz??

Hana pozdrawiam Cie serdecznie :-)

pozdrawiam wszytkie :tak:

Mama a robilas kolejny test ? cos dlugi ten cykl u ciebie..jesli wczesniejsze byly tak krotkie ,&&&& nadal trzymam :)
wisienka dobrze,ze juz jestescie w domku,dla corci duzo zdrowka,a dla ciebie duzo sily ;)
Zuzi jak Marysia ??
pawimi smutne to :(( nawet nie chce myslec ,co ta rodzina przezywa.....

Madlen robiłam 2 testy-w 27 i 29d.c...
jeśli jutro tempka nie spadnie to chyba zrobię betę i bedzie wiadomo w którą stronę pójdzie..

Zuz Inka &&&&&&&&&& za Wasz powrót do domku ..
zdrówka !

Mama testy czasami nie wychodza..zrob kochana bete jak nie pojawi sie @ i bedziesz wiedziala na czym stoisz ;-),no chyba ze ci sie cykl wydluzyl..ale lepiej zeby bylo to drugie,czyli brak @ spowodowany ciaza,zycze ci tego z calego serducha :tak:

mama - ja wierzę, że to ciąża :tak:
pawimi - smutne to co piszesz; u nas w sobotę był pogrzeb 35-ciolatki - urodziła 3-cie dziecko i po 2 godz dostała krwotoku, zapadła w spiączkę i po 1,5 m-ca zmarła :(

Pawimi- smutne to co napisałas:(
Mama - ja trzymam kciukasy za nowy cykl:). Nie poddawaj się.
Wisienka- kochana jak się ciesze , ze wróciłyście do domu. Teraz musi już być lepiej:)

Mama ..a jednak przylazal :wściekła/y:,to kciuki za kolejny cykl &&&&&&&&&&&,wkoncu sie uda,musi !!!
Azalie spoznione 100 lat dla synka ;)
Maqa :szok:,ale wole o takich rzeczach nie myslec..bo przede mna porod..i nie che sie nakrecac...:no:
u nas tez pada,zaczelo w nocy i tak do teraz..do tego zimno..a tu pierwszy dzien lata dzisiaj..pieknie :wściekła/y:

reklama
Hej
mamo jednak @ przyszła ehhh ;/ :* trzymam kciuki za nastepny cykl! musi sie udac! &&&&&&&&&&&&&&&&&&
pawimi,majqa smutne :(
azile własnie wszystkiego co najlesze dla synka :-)

Ja do tych truskawek jezdzę, wczoraj tez bylam ;P od wt mam @ i wtedy nie byłam bo nie dalabym rady nawet :no: Miki ma stan podgorączkowy, zastanawiam sie od czego???? ;/ ta pogoda jest zdrasliwa :no:
Milego dnia Kochane i buziaki!!!:*

Do góry