reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
601011_364936426894777_653740163_n.jpg

Wisienka- modlimy się za was. :)
A ja nie ogarniam wszystkiego. Niestety
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
.
Daje małej kropelki z enzymem laktazy, ale nadal jest niespokojna i kolki też są choć mniejsze.
Kocha wisieć przy cycy, całymi dniami tylko ja i ja. Nie mam czasu na porządki a juz nie wspomnę o starsze dzieci.
Trzyma sie tylko nadziei że jeszcze miesiąc i będzie lepiej a po 4 miesiącach ponoć mam być super:):)

Hej
Trzymam kciuki za Córeczke wisienki!!!!!!!!!! :*** musi byc dobrze!

Przepraszam ze wiecej nie pisz,e ale dzis bylismy na rwaniu truskawek, zeby zarobic cos pieniedzy bo nie mamy z czego zyc... :( spieklam sie troszke...
Milej niedzieli!:*

Azile wspołczuję kolek i nietolerancji...
życzę Ci dużo sił i cierpliwości..

Zuz Inka szkoda,że nasi nie przeszli dalej-nawet ja zasiadłam do meczu i kibicowałam...

Liza a jak z męża pracą???

hejka
moj synus juz lepiej,bo zaczyna broic :-D,ale wpiatek wyladowalam znim w szpitalu,bo tak zle bylo,ze lekarz nie byl w stanie dobrac odpowiedni antyb.i kazala zrobic wszystkie badania..:szok:
tez ogladalam wczoraj mecz i na koniec poplakalam sie...:zawstydzona/y:
nie jestem fanem pilki noznej ,ale cos mi sie przestawilo i od poczatku euro ogladam :-D..nie liczylam na cud,ale myslalam ze dadza chlopaki rade..a oni ...achhh..smutno mi bylo...
azalie duzo sily zycze ;-)
liza a tobie zycze poprawy i lepszych dni...;-)

Liza żeby się z tą pracą dobrze ułożyło, trzymam kciuki, przy trójce dzieci pieniążki są potrzebne

Azile moi nie mieli kolek więc nie znam ich ale współczuję i dużo sił życzę

Madlen jak broi ti zdrowieje, to fajnie:-)

Modlę się za Córeczkę Wisienki i przesyłąm fluidki ~~~~~~~~

witam ja na szybko przed pracą ..

wieści od WISIEŃKI
to wczoraj mi napisała:

dzis dużo lepiej..antybiotyk działa i Emilka mimo,że umęczona i bardzo pokłuta wraca do zdrowia.na razie nie widać ,żeby choroba uszkodziła jakiś organ.dalej ma kroplówki i antybiotyki,ale jak tylko wyniki będą dobre to przechodzimy na ustne i jedziemy do domu bo tutaj Ona wszystko łapie taka jest osłabiona..Ja wykończona...

trzymajcie sie babeczki :) miłego dnia i chwil wytchnienia zyczę ;)

reklama
hej
Mama05 pisałam ze facet ma dzwonic w tym tyg do piątku i dać znac jezeli nie zadzwon9i to my mamy. ale praca i tak od 15 lipca dopiero...
Dobrze ze u wisienki lepiej... oby szybko wróciły do domku! :*

Wczoraj poszlismy spac wszyscy o 20 :szok: cisza nocna normalnie :D a rano o 5:45 juz wstalismy ;P ja oboloała ale zyje ;P podziwiam męża... poszedl dzis znow do truskawek po 5:30 ja niewiem czy bym dala rade, ale i tak z dzieciakami nie mial by kto siedziec bo mamy nie ma...
Przeszla porzadna burza niedawno:no: ale ulało :szok:
Milego dnia!

Do góry