majqa1
mama 2+2 :-)
Majqa jak Marek??
dzięki lepiej aczkolwiek nikt mi nie zagwarantuje, że po tygodniu nie zacznie się od nowa
Co do seksu - mhh cóż ja kończę w listopadzie 29 lat ale już korzystam :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Majqa jak Marek??

a ja Wam wyznam ze po 40-tce to dopiero miodzik
No coz...smutny sposob na przypomnienie ze wszyscy kiedys odejdziemy...
Jakos nie chce mi sie wierzyc ze te wakacje tak szybko mijaja.

) wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek----zeby wszystko o czym marzysz spełniło się !!! -------a tak w ogle moja matula też ma dziś urodzinki...

modliłam sie by poszli spac.... ale dzis trzyma mnie to ze jedzie juz do domu....
hehehe
kurcze weszlam na wage wczoraj i znów 2,5kg mam mniej w TYDZIEŃ!
ja niewiem jak ja to zrobilam ze 1,5mies a 9kg spadło !
bede musiała garderobe troche wymienic...
:-)
to co Ty robisz ,że tak znikasz?????tracisz te kilosy bardzo szybko

- noż wybacz
ale znowu głupie skojarzenia - w kazdym bądz razie - apetycznie
---a urodziny ma moja matula czyli mamusia;-)..no i super wyglądasz-laska- sympatyczna babeczka;-)
chyba sie nie głodujesz?!