reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tu można się przywitać i napisać coś o sobie :-)

reklama
Nikita33 Lucky jest z 12.02.2004 (czwartek) 17.10 :laugh:
Doskonale pamietam ;D
Jak Filipek "sie rośnie"?
Pozdrowionka. Skąd jesteście?

Hehe, Luckymama, dobrze policzyłam, tylko nie w tę stronę ;D. Filipek się rośnie dobrze - na bilansie dwulatka lekarz obliczył, ze jest w 70 centylu, więc nie z tych drobnych ;). Poza tym gada, gada, gada, pyta, pyta, pyta..... ja jestem na wychowawczym, więc czasem uszami mi już to wychodzi (tak jak dziś - czasem mamusi brak cierpliwości, a kochana pociecha wtedy specjalnie na złość robi, wrrrr...), ale i tak jestem naprawdę szczęśliwą mamusią.... a jesteśmy spod Warszawy, Filip urodził się w warszawskim szpitalu na Wołoskiej. A Wy - też gdzieś w pobliżu?

pozdrawiam
nikita

My jesteśmy z Rumi z pomorza :laugh:
Lucky urodził się w Gdyni. Też jestem na wychowawczym i teraz tak zostanie, bo przejde od razu na macierzyński...
Liluś jest cudny i bardzo pytalski i tak wygląda:

luckymama, ale macie dobrze, ja zawsze marzyłam, żeby mieszkać nad morzem.... a przez Rumię często przejeżdżam latem, bo przeważnie wakacje bez wyjazdu nad morze się nie liczą....

Witamy i pozdrawiamy _aneczkę_ i jej pociechę :laugh:

pozdrawiam
nikita

Nikita33 Jeżeli przejedziecie przez Rumie jeszcze kiedykolwiek, serdecznie zapraszam do siebie do domu, choć na "kawke" :laugh:. Daj tylko znać kiedy ;D
_aneczka_ my tez serdecznie pozdrawiamy :laugh:

nikita33 pisze:
Witamy i pozdrawiamy _aneczkę_ i jej pociechę :laugh:

pozdrawiam
nikita

dziękujemy za powitanie. Coprawda rzadko piszę ale regularnie czytam :)

Pozdrawiam wszystkie Mamusie i maluszki. A propo`s czy są na tym forum tatusiowie?

reklama
Do góry