reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

W 27 tyg +4 kg. Według mojego M głodzę małą Mi, ale jego nastawiła teściowa a ponieważ ona w ciąży przytyła 27 kg to ja też powinnam przynajmniej tyle:-)

reklama
a-niutek a u mnie jest odwrotnie ( 29 tc i 12 kg na +) bo moja teściowa mi dogryza ze ona przytyła przez całą ciążę 7kg:confused: to ja przez te dwa miesiące pewnie jeszcze 6 przytyje i bedzie razem 19 kg:baffled:
ostanio mi powiedziała ze ona z takim brzuchem jak ja mam teraz to ona szła już rodzic:angry::angry: to jej powiedziałam ze bede lepsza bo bede miała większy :-D;-)
czy wszystkie teściowe muszą nam tak dokuczac? :sorry2::angry::angry::angry:

Taki już "urok" teściowych, ze muszą być wredne:-D Mi zawsze dogryzała mama, że z trzech sióstr ja jestem najcięższa a teraz nie wie, co powiedzieć, bo siostra przytyła w ciąży 16 kg a ja na razie jakoś się trzymam. Za to według teściowej nie dbam o siebie, bo za mało ważę, bo powinnam jeść za dwóch:-) Zawsze będzie źle, ale się nie przejmuję, bo nieważne, ile się przytyje, potem można to zgubić a ponieważ całe życie się odchudzałam, więc się tego nie boję:-D

16 :zawstydzona/y: zostały 2 miesiące i teraz dzidzia ma niby podwoić obecną wagę.. mam nadzieję, że tylko dzidzia!!! :-D

o eli jesteś!
Boże Tobie 2 m-ce a mi 3.... jeszcze :happy2: to niby dzidzia w 2 m-ce podwaja swoją wagę.... to tylko sobie wyobrazić jak brzuszki będą nam rosły.... :tak::tak::tak:

no dziewczyny pocieszyłyście mnie. Jak tak czytam to wszystkie brzuszki są sporawe :-D ja obecnie mam około 97-100 w lini pępka a na plusie 9 kg. Mam wrażenie że brzuch jest giiiiigantyczny a do tego jeszcze piersi 2 rozmiary z B na D (a czując po stanikach to zaraz do E dojdzie) :shocked2:Słuchajcie jak radzicie sobie z upałami, które w tym tygodniu będą masakryczne?

enka75 u nas ciągle pada, więc na upały nie narzekam ;-) A jak się pojawiają to najzwyczajniej w świecie wykańczam się heheheh :-D:-D

No i waga - 31 tydzień dziś zaczynam i +7kg

reklama
Do góry