reklama
a-niutek a u mnie jest odwrotnie ( 29 tc i 12 kg na +) bo moja teściowa mi dogryza ze ona przytyła przez całą ciążę 7kg
to ja przez te dwa miesiące pewnie jeszcze 6 przytyje i bedzie razem 19 kg
ostanio mi powiedziała ze ona z takim brzuchem jak ja mam teraz to ona szła już rodzic
to jej powiedziałam ze bede lepsza bo bede miała większy
;-)
czy wszystkie teściowe muszą nam tak dokuczac?

ostanio mi powiedziała ze ona z takim brzuchem jak ja mam teraz to ona szła już rodzic

czy wszystkie teściowe muszą nam tak dokuczac?

Taki już "urok" teściowych, ze muszą być wredne
Mi zawsze dogryzała mama, że z trzech sióstr ja jestem najcięższa a teraz nie wie, co powiedzieć, bo siostra przytyła w ciąży 16 kg a ja na razie jakoś się trzymam. Za to według teściowej nie dbam o siebie, bo za mało ważę, bo powinnam jeść za dwóch:-) Zawsze będzie źle, ale się nie przejmuję, bo nieważne, ile się przytyje, potem można to zgubić a ponieważ całe życie się odchudzałam, więc się tego nie boję

henrietta5
Fanka BB :)
u mnie 11 kg na plusie- od ostatniej wizyty przed trzema tygodniami przybyło nam 0,5 kg czyli dokładnoe tyle o ile przytył mój maluch- ma już 1600 gram
O
onka
Gość
o eli jesteś!
Boże Tobie 2 m-ce a mi 3.... jeszcze
to niby dzidzia w 2 m-ce podwaja swoją wagę.... to tylko sobie wyobrazić jak brzuszki będą nam rosły.... 

Boże Tobie 2 m-ce a mi 3.... jeszcze

enka75
mamuśka :)
no dziewczyny pocieszyłyście mnie. Jak tak czytam to wszystkie brzuszki są sporawe
ja obecnie mam około 97-100 w lini pępka a na plusie 9 kg. Mam wrażenie że brzuch jest giiiiigantyczny a do tego jeszcze piersi 2 rozmiary z B na D (a czując po stanikach to zaraz do E dojdzie)
Słuchajcie jak radzicie sobie z upałami, które w tym tygodniu będą masakryczne?

jagoooodka
enka75 u nas ciągle pada, więc na upały nie narzekam ;-) A jak się pojawiają to najzwyczajniej w świecie wykańczam się heheheh 

No i waga - 31 tydzień dziś zaczynam i +7kg

No i waga - 31 tydzień dziś zaczynam i +7kg
margaret333
ojejjeje u mnie +10 kg, a chcialam mniej:-
-D
reklama
E
Elunia1609
Gość
ja jutro do lekarza i od razu wskakuje na wagę ... ale coś czuje że jest ciekawie hehe