reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

TYLKO DLA MAM!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Trochę wcześniej było o jedzonku, a ja dzisiaj na diecie przymusowej jestem. Rośnie mi "ząb mądrości" (czwarty  już i dodam że rośnie już piąty rok z przerwami. 2-3 miesiące spokoju a potem tydzień przerąbany bo dziąsła puchną i bolą) Nawet przelykanie śliny idzie mi z trudem bo wszystko boli aż do szyi. Koszmar. No i wkońcu postanowiłam go usunąć tylko, że kurcze chirurg przyjmuje dopiero jutro ale miejsce ma dopiero w czwartek. Jutro sobie prześwietlę i idę z grymasem na twarzy. Może się zlituje i nie będzie kazal czekać do czwartku.

TAK PO CHWILI DOPIERO DOSZŁAM DO WNIOSKU, ŻE POWINNAM TO NA WĄTKU "ZĄBKOWANIE "NAPISAĆ. hIHIHIHI. Klaudia jeszcze nie ząbkuje to mama zaczęla

Ale wam fajnie polska tv ogladalam ostatnio prawie 2 mies temu dobrze ze komp mam to jakos przejdzie.A co do jedzenia to moge w koncu wszystko jesc Victorek na poczatku wrzesnia podziekowal mi i juz tylko butelke ciagnie,wiec moge juz wszystko jesc i jestem szczesliwa. ;D

dori - trzymam kciuki zeby sie udalo z tym przewleklym zebem :)

vici - no to wreszcie luzik z jedzonkiem - ja caly czas karmir tylko piersia wiec musze sie ograniczac - bo jak wspomne te nieszczesne kolki to mi sie wszystkiego odechciewa ;D

Dori to trzymam kciuki niech usuną tego nieszczęsnego zęba.
vicito fajnie jak możesz już wszystko jeść.Ja jeszcze karmie piersia a tak bardzo bym chciała zjeść sobie pyszny bigosik.

Ja narzekac nie moge.Wciazy nie mialam dolegliwosci,a po cesarce Victorek tez byl spokojny.Kolek nie znam , byl jak aniolek . Kolezanki marudzily a ja szczesliwa ze nie wiem o co chodzi zadnych problemow nie mialam z malym.Mowie wam super.Ulzycie sobie po wszystkim,jeszcze troche i z glowy.Ja tez czekalam z niecierpliwoscia i doczekalam sie. ;)

Moje drogie Panie! o co była prośba w pierwszym poście ??? Ani słowa o maluchach! ;) To nasz teren, dzeci opanowały resztę wątków to mają dość miejsca na rozrabianie. ;D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry