reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
dzieki za rady ale ja mam sol morska i wiem ze jest dobra tylko ze moje dziecko za cholere nie daje sobie jej zaaplikowac tak sie wyrywa ze nie moge nic zrobic :no::no: zrobilam inhalacje z Oil bas ale i tak pojade jutro do lekarza.

Ja tez uzywam sterimaru a na noc nasivin coby nie zalewalo jej noska i wysuszalo w ciagu dnia. Niestety do podawania wszystkich kropli musze ja unieruchamiac na sile :-( Ale jak mus to mus, po dobroci nie ma szans :-( Falbala, zdrowka Julce :-)

wiecie ile po jedzeniu mozna robic dziecku badanie krwii??bo chyba na czczo to lekka przesada:baffled: a nie wiem ile odczekać po jedzonku aby ie skrzywic wyników...

Mada nie ma pojecia...a nie mozesz zadzwonic do laboratorium tam napewno by ci powiedzieli :tak:mam nadzieje, ze Ami nie narobi wielkiego rabanu przy pobieraniu krwi

Mada nie ma pojecia...a nie mozesz zadzwonic do laboratorium tam napewno by ci powiedzieli :tak:mam nadzieje, ze Ami nie narobi wielkiego rabanu przy pobieraniu krwi

Silunia zadzwoniłam do dwóch labolatoriów i w jednym mówia 3 godziny w drugim że wystarczy 1,5:baffled: a rabanu nie robi bo krew z paluszka wiec siedzi grzecznie, wtedy jeszcze była z rana na samej piersi i nie trzeba było czekac 3 godzin a teraz jak dochodzi mleko to nie wiem.

reklama
Zaba miała badana krew kilka razy i nie miało znaczenia kiedy jadła

co do kataru to falbala układaj do spania szkraba tak aby główka była wyżej niz reszta ciała bo w naszym przypadku wodnisty katar był przyczyna zapalenia ucha

Do góry