reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

na nosek bym tez polecala wszelkiego rodzaju nawilzacze powietrza, bardzo pomaga w oddychaniu:))

u nas niestety kaszel sie pojawil.. nie mialam pojecia czym nawet zwalczac kaszel ale nasz pan doktor udzielil nam porady telefonicznej by kupic syrop Delsyn podobno bardzo mocny :d wiec trzymamy kciuki za sukces :D

reklama
Domiska, oby kaszelek jak najszybciej minal! :tak:

Hajduga, znam te kosmetyki, ale nie uzywalam. Ja za krem z Emolium place ok. 30zl, wiec zostane przy tym ;-):-)

eh dzieki dziewczyny.. wlasnie znowu rozmawialam z lekarzem przez tel:/
bo ten kaszel zmienil sie w takie ataki kaszlu.. nic wtedy nie pomaga.. mala sie robi cala czerwona na buzi, biedna:/ daje jej ten syrop ale nie wyglada na to by pomagal..
no i zostalysmy poradzone by sie wstawic u lekarza jutro.. albo dzis pojechac na pogotowie. no ale niby mozemy poczekac do jutra i pojechac do kliniki, i tak tez robimy ehhh podobno w okolicy panuje wsrod dzieci wirus zapalenia oskrzeli i lekarka sie obawia ze to moze byc to:/
u malej nie obserwuje zadnej goraczki ani nie wydaje sie zeby cos ja bolalo.. tylko ten naprawde straszny kaszel :(
buuu mam nadzieje ze jej pomoga jutro :(( trzymajcie kciuczki

Domiska, oby nie bylo to zadne zapalenie oskrzeli! Ashanti na pewno kaszelek szybko przejdzie! Ale lepiej jechac do lekarza, zeby jednak ja osluchal :tak: Daj znac co i jak! Zdroweczka!

Zastanawiam sie od czego mogło wyjść Kubusiowi na buzi atopowe zapalenie skóry i niemam pojęcia . A może od proszku ? Tylko w tedy chyba miałby na całym ciele chociaz jakies plamki !
Młody nadal ma straszny katar i do tego doszedł kaszel . Chciałam podac mu przed snem Diphergan ale wydaje mi sie jakos dziwnie pachnie i smakuje i niewiem czy sie zepsół czy co jest z nim

domiska- zdrówka dla szantusi!!! daj znać po wizycie u lekarza.

hajduga- a nie jest to żadna wysypka??? bo atopowe zapalenie skóry chyba od niczego "nie wychodzi".. po prosu się ja ma lub nie... a poza tym, chyba dotyczy ono całego ciałka...

reklama
To jest napewno atopowe zapalenie skóry potwierdził to pediatra i dermatolog . Atopowe zapalenie skóry ma podłoze alergiczne i niepojawia się tak o poprostu . U małych dzieci przewaznie wystepuje na policzkach , brodzie , za uszkami i na łokciach ale zdazaja się wyjatki . Tylko że ja niewiem id czego to może byc w zasadzie o wszytkiego . Kubus miał robione pare badań alergicznych ale tam wyszło tylko na kota i roztocza kurzu domego . Zrobiłam mu na mleko i niema , ale lekarka powiedział że moze mieć uczulenie na mleko . Są ponoc dwa podstawowe działy poprostu uczulenie , albo uczulenie jak dziecko zje cos w wiekszej ilości . A on ostatnio wiecej pije mleka . Wiec moze to byc to .Jutro jade zrobić na pokarmy

Do góry