reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

Witam :-)my juz po szczepieniu Hanka zniosła to dzielnie nawet nie płakała. ogólnie jest zdrowa jak rydz wazy 6900 i mierzy 69 cm :-) a co do dzisiejszego nie jedzenia to pediatra mowi ,ze to moze byc przez dziąsła tak jak myslałam...:tak: pozdrawiamy i zyczymy zdrowka wszystkim chorym!!!!!!

reklama
maz byl dzisiaj z corka na szczepieniu, ale nici ze szczepienia, bo mala ma ostra skaze bialkowa i najpierw musi zniknac uczulenie...
ma 70 cm i wazy 8 kg :-D

Chorowitkom - duzo zdrowka!

Ale nam dzieciaczki rosna, fiu fiu!:tak:

A ja mam pytanie do mam karmiacych cycem i podajacych dodatkowo inne pokarmy: czy Wasze dzieciaczki po rozszerzeniu diety zaczely rzadziej robic kupke? Pszczola jak byla na cycu li i jedynie, robila nawet 5-6 razy na dobe, a teraz robi raz na 2 dni i to taka megakupe, pielucha pełna od pepka po koniec plecow;-)i nie ma ona jakiejs "twardszej" konsystencji jak przy zaparciu - robi ja bez wysilku. Czy to normalne? Czy lepiej pojsc z tym do pediatry?:confused::confused:

Dominique, skoro Pszczole to nie przeszkadza, to nie masz sie czym matwic, moim zdaniem. Piotrus, po wprowadzeniu sloiczkow, ma jakies zatwardzenia. Robi sucha, zbita kupke w "malych porcjach", a sa dni, ze wcale nie robi. Steka przy tym i prezy sie. Po Esputiconie jest spokojniejszy.

Dominique moja mała od wprowadzenia słoiczków robi kupke raz dziennie ale za to baaardzo dorodną i baaaardzo smierdzącą o konsystencji papki:-p

wyłącznie cycowy Piotruś robił kupy z taką samą częstotliwością jak Pszczoła. po wprowadzeniu słoiczków robi znacznie rzadziej, ale przynajmniej jedną dziennie. czasami luźniejszą, czasami jak plastelina. no i bardziej śmierdzące jednak...

dominique.p - u nas właśnie od czasu rozszerzania diety są kupki rzadziej, wyglądają też jak "dorosłe", są uformowane w bobki (choć są miękkie, więc nie ma zatwardzenia).

dominique, u mnie to jest odworotnie- na samym cycu jula robiła kupke co 2, a nawet 3 dzień... a teraz to i 2 dziennie się zdarzają...

reklama
a u nas podobnie jak u Ewy, z tą różnicą, że na samym cycu Alka robiła kupę tylko we czwartki:-D dopiero jak dostała jabłko, a później inne wynalazki zaczęła robić codziennie, zapach też odrzuca na metry:-D konsystencja raczej rzadka, chociaż czasem się zdarzy króliczy bobek...

Do góry