reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Wczoraj zwazylam Sare u kolezanki i wyszlo, ze ma 7400g, a dl. 73 cm, ale pewnie na szczepieniu we wtorek wyjdzie mniej
Slicznie rosna te nasze Sierpniowe Bobasy, a niektore to juz prawdziwe giganciki ;-)
Moja nosi rozm. 74-80.
Slicznie rosna te nasze Sierpniowe Bobasy, a niektore to juz prawdziwe giganciki ;-)
Moja nosi rozm. 74-80.
moj Filipek też nosi rozmiar 80 :-)
a co do lekarza to własnie wzięłam z ośrodka papiery i zamierzam je złożyć w innym ośrodku... ja z tego wrażenia zapomniałam Wam napisać o tym jak nas potraktowano....
przyszliśmy do ośrodka o godzinie 9.15 ...w poczekalni nikoguśko do naszej lekarki, więc myśle sobie fajnie bedzie szybciutko dziś (bo zawsze minimum godzina....) no i tak przyszła pielęgniarka pomierzyła zważyła no i do nas proszę zaczekać na panią doktor zaraz będzie... czekaliśmy poł godziny i słysze idzie...
wyobrażacie sobie że ona przeszła obok tego pokoiku (bo jest osobny taki pokoik do szczepień) niosąc kawe, spojrzała i poszła se kawe pić!!!!!!!!!!!!!
przylazła łaskawie za kolejne 30 minut i zbadała Filipka (zajeło jej to kurde 3 minuty!!!!!) pinda jedna takie lekceważenie pacjentów!!!! zaraz poszłam do tego drugiego ośrodka po wnioski do wypełnienia i bez wahania sie przeniosłam!!!
a co do lekarza to własnie wzięłam z ośrodka papiery i zamierzam je złożyć w innym ośrodku... ja z tego wrażenia zapomniałam Wam napisać o tym jak nas potraktowano....
przyszliśmy do ośrodka o godzinie 9.15 ...w poczekalni nikoguśko do naszej lekarki, więc myśle sobie fajnie bedzie szybciutko dziś (bo zawsze minimum godzina....) no i tak przyszła pielęgniarka pomierzyła zważyła no i do nas proszę zaczekać na panią doktor zaraz będzie... czekaliśmy poł godziny i słysze idzie...
wyobrażacie sobie że ona przeszła obok tego pokoiku (bo jest osobny taki pokoik do szczepień) niosąc kawe, spojrzała i poszła se kawe pić!!!!!!!!!!!!!
przylazła łaskawie za kolejne 30 minut i zbadała Filipka (zajeło jej to kurde 3 minuty!!!!!) pinda jedna takie lekceważenie pacjentów!!!! zaraz poszłam do tego drugiego ośrodka po wnioski do wypełnienia i bez wahania sie przeniosłam!!!aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
no filipek kawał chłopa. no i wreszcie jest ktos cięzszy od mojej ewki;-) bo ona waży 9500 .mogła teraz troszke spaśc na wadze bo przez to choróbsko to 2 dni prawie nic nie jadła tylko piła. co do ubranek to nosimy 92 i niektóre 104 tez sa dobre.
Aguska, bardzo dobrze, ze sie przenioslas! Jak lekarze zobacza, ze traca pacjentow, to sie beda bardziej starac!
niestety to chyba tak nie działa
oni leją z góry na dół bo i tak każdy z nich prywatnie przyjmuje a w ośrodkach odwalają fuszerkę
no pieknie dzieciaki przybieraja:-)GRATULACJE:-)
reklama
przeniosłam sie do pediatry do którego ja sama chodziłam i teraz też chodze (bo ma juz specjalizacje medycyny ogólnej)....bardzo go lubie to facet ale przesympatyczny i ma podejscie do dzieci:-) można powiedzieć że mój sąsiad bo mieszka ulice dalej od mojej z okna widze jego dom
młody facet wyobrażacie sobie że on nawet ubiera kolorowe krawaty (ostatnio były owieczki)specjalnie dla dzieci
już nawet byliśmy u niego na chwilke spojrzał na Filipka
i powiedział że duży chłop
ogólnie jestem narazie zadowolona z tego co zrobiłam!!!
młody facet wyobrażacie sobie że on nawet ubiera kolorowe krawaty (ostatnio były owieczki)specjalnie dla dzieci
już nawet byliśmy u niego na chwilke spojrzał na Filipka
i powiedział że duży chłop
ogólnie jestem narazie zadowolona z tego co zrobiłam!!!
Podziel się: