reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
kurka ale rzeczy, mada żeby się wszystko dobrze skończyło!!
a ja dzisiaj miałam gorącą linię, teściowa dzwoniła do pracy gdzie mam termometr, bo Alka jakaś rozpalona, dostała nurofen od chłopa, chciał ją do pediatry pokazać, ale nie zdążył, do 13 w sierpniu lekarze przyjmują, tylko nie wiem czy strajk czy urlopy, myślę, że to drugie... no i dopiero wieczorem na dyżur pojechaliśmy, nic kompletnie lekarz nie stwierdził, ale że weekend idzie dał antybiotyk, no i po zmierzeniu jeszcze raz temperatury 38,2 daliśmy już pierwszą dawkę, ciekawe co z tego się rozwinie... a miałam ją szczepić w przyszły czwartek.... a tu dupa:-( no ale w poniedziałek pójdziemy do naszego doktora to może powie co jej jest, chyba że do poniedziałku już będzie monter:tak:

Bedzie dobrze Mada musi byc ,moze to jakis wirus albo faktycznie ta piaskownica,ja jestem przerazona tym co siedzi w takim piachu i koty sikaja wwwwwwwwwwwrrrrrrrrr:szok:

Bedyta kurna ale Ci się z Alutka porobiło:no:ale to dzielna dziewczynka wiec do poniedziałku pewnie juz będzie zdrowa jak ryba:tak:

dzięki dziewczynki, mam nadzieje że to tylko jakaś bzdura i mała nie będzie miała problemów

Mada kurczę mam nadzieje że szybko sie wyjasni co jest przyyczyna
takich wyników i okaze się ze to nic powaznego

Bedyta mam nadzieje że to zęby wylko dały taka goraączke

agacz też myślę, że zęby i ten antybiotyk niepotrzebny, no ale już podaliśmy, niestety lekarz to nie był pediatra tylko smark młody jeszcze bez specjalizacji, normalnie się mnie zapytał na co się Ala skarży? :szok: takie oczy zrobiłam i powiedziałam, że nie wiem bo ona jeszcze nie mówi:-) no ale ją osłuchał i do gardła zajrzał, a tam było wszystko dobrze:tak: zasnęła jak zwykle po kąpieli bez żadnych przebojów na szczęście, apetyt też dopisuje, sama nie wiem....

Bedyta na fantastycznego lekarza trafiliście, o ja p******* szkoda ze sam jej nie zapytał co jej dolega ;)
fantastycznie ze mała spi u mnie i u Pata Wamy tez wysoka gorączka okazała się być tylko idacymi zębami.

Mada trzymamy kciuki za Ami zeby to nie bylo nic zlego. Takie malenstwo a takie paskudztwa sie czepiaja.

Bedyta nie ciekawie z ta goraczka. Mam nadzieje ze to naprawde tylko zabki.

Agacz u nas niestety okazalo sie infekcja ucha ktora moglabyc wywolana przez zabki, ale lekarz powiedzial ze na zabki temp 39.8 jest za wysoka.

Ach Wama myslałam ze u Was to tylko zęby u nas raz było 38,5 i nasz pediatra stwierdziła również ze jak na zęby to trochę za duzo ale że niz nie znalazła a goraczka po jedym dniu przeszła to uznałam ze to zeby, tym bardziej ze chasała jak zawsze

reklama
mada- rety!!:szok::szok: mam nadzieję,że to nic poważnego... a powiedz co skłoniło cię do zrobienia tych badań... bo albo przegapiłam albo nie doczytałam...

bedyta
- no... na zajebi**ego lekarza żeś natrafiła:szok: oby aluni szybciutko goraczka spadła...

Do góry