reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

Dzielna dziewczynka z Juleczki:tak::tak::tak:
Ewa a szmerami nie martw się z góry, umów się z kardiologiem i chyba najlepiej prywatnie bo naNFZ to troche poczekasz :no: ale na pewno wszystko jest dobrze:-)

reklama
moja chora znowu antybiotyk tym razem inny i zapalenie uszu :no: w czwartek laryngolog.
czy jak dziecko bierze antybiotyk i nie ma goraczki to moze isc na dwor jak jest cieplo:confused::confused:

U nas też już po szczepieniu. My szczepiliśmy MMR II. Ala dzielnie się spisała:tak:

Ewa nie martw się na pewno wszystko będzie w porządku.

Falbala dużo zdrówka dla Julci.

Wama, na pierwszej wzycie kardiolog powiedzial nam, ze mamy sie zglosic na kontrole za rok. A teraz dopiero za cztery lata.

Ewa, nie martw sie na zapas. Piotrus tez mial szmery i mu ustapily. W ogole, jak bylismy ostatnio na badaniu, to same maluchy czekaly na wizyte. Takie szmery sa chyba dosc "popularne" u malych dzieci. Na wizyte czekalam kilka dni (3 albo 4), a bylismy panstwowo. :tak:

Dzis znowu bylam u lekarza z Piotrka infekcja. Dostal silniejsze leki. Jak sobie pomysle, ze przez ten rok, kiedy byl na piersi nigdy nie chorowal, to jeszcze bardziej zaluje, ze nie moglam dluzej karmic... :-(
Podawala ktoras z Was Amotaks swojemu dziecku? Przyznam, ze dzis pierwszy raz uslyszalam o takim leku...

dużo zdrówka dla chorowitków!!
ewa nie martw się na zapas, nasz pediatra też raz usłyszał szmery u Alki ale kazał przyjść za parę dni jak katar przejdzie, no i okazało się że to katarek tak było słychać u niej, zobaczysz wszystko będzie dobrze z Julcią:tak:
falbala nam lekarz mówił, żeby czapkę na uszy założyć i pospacerować, oczywiście jak nie ma temperatury, więc też z Alką na chwilę wychodziliśmy:-)

Wracajcie do zdrowka male chorowitki!

Ewus, nie martw sie na zapas tymi szmerami. Idz do kardiologa na wizyte, ale moge sie zalozyc, ze to na pewno nic takiego i po wizycie sie uspokoisz.
Duzo dzieciaczkow ma szmery w serduszku - zrezzta widac po naszym BB.

Falbala, jak nie ma goraczki to mozesz z nia wyjsc na chwile na zewnatrz, ale uwazaj, zeby jej nie zawialo jakby byla przypadkiem spocona czy cos.

Ollesia, tez pierwszy raz slysze o takim leku.

wiecie na kiedy zapisana zostałam do kardiologa... dopiero na 31 października:szok::szok: chyba pójdę gdzies prywatnie, by tyle nie czekać:no::no:

ollesia- ja nie słyszałam o tym leku... i wiesz wydaje mi się,że odstawienie piotrusie od piersi nie musi byc wcale przyczyna jego infekcji...w końcu to teraz taki "chorowity" okres jest...

falbala- dużo zdrówka dla juleńki!!!

Ewus, jak masz mozliwosc umowienia sie na wizyte prywatnie, to sie umow! Ja bym chyba nie wytrzymala tyle w niepewnosci - to jeszcze ponad miesiac.

reklama
Do góry