reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
Ewa- a nie mówiłam że trza prywatnie:no: lepiej jak najszybciej sprawdzic o co chodzi niz sie niepotrzebnie zamartwiac

duzo zdrówka dla Ninki i reszty chorowitych dzieciaczków:tak:

Mialla krotki ale masakra plakala az mnie serce bolalo i teraz mam nadzieje ze ladnie przespi dalam panadolek bo taka rozpalona byla i oby ic nie wyszo lekarka mowila ze do 10 dni nawet moze wyjsc odra masakra to po co te szczepienie/?naszczescie dopiero w styczniu kolejne a jak juz przestala plakac to sie rozgadala i pochwalili mnie ze slicznie mowi juz 13 miesieczna Misia:-D

Oliwier od tygodnia przeziębiony, na szczęście jest już lepiej i od poniedziałku wraca do żłobka, ale mamy problem z kupką, odkąd zaczął brak lekarstwa jesgo kupka jest bardzo brzydka, przecieka mu za każdym razem pampers, nie wiem czy mam podać mu Smektę czy może zaczekać aż organizm sam "wyczyści" się z lekarstw (dziś przestał brać już wszystkie lekarstwa) i sam się wyreguluje, macie jakieś "doświadczenia" w tej kwestii??

Oliwier od tygodnia przeziębiony, na szczęście jest już lepiej i od poniedziałku wraca do żłobka, ale mamy problem z kupką, odkąd zaczął brak lekarstwa jesgo kupka jest bardzo brzydka, przecieka mu za każdym razem pampers, nie wiem czy mam podać mu Smektę czy może zaczekać aż organizm sam "wyczyści" się z lekarstw (dziś przestał brać już wszystkie lekarstwa) i sam się wyreguluje, macie jakieś "doświadczenia" w tej kwestii??

Ola może nie dawaj od razu smekty ale wyreguluj dietka , podaj Oliwierowi, bananka, ryz, kleik, to na pewno pomoze w zwiazaniu sie kupki:tak:

U nas pomagal krupniczek delikatny na maselku, z duza iloscia marchewki i z ryzem - bo samej marchwianki moja Jagoda nie chce jesc, a krupniczek jak najbardziej cacy :-)

Po wczorajszym szczepieniu mala ma rozwolnienie juz 3 razy masakra piszczy dupsko obszczypane ryz marchew ni epomagaja tez tak wasze dzieciaki mialy?

reklama
Pati, Sara oprocz malego kataru i mniejszego apaetytu, ktore niezupelnie mogly miec zwiazek z MMR nie miala zadnych innych objawow.
Sprobuj zrobic Misi np. gotowany ryz z jablkiem albo marchewka.Taki kleik zeby ci wyszedl.
Wczoraj Sara tez miala luzniejsze kupy, dalam jej cos takiego na kolacje i dzisiaj jest juz ok.

Ola, i jak Oliwier?

Do góry