reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

Zdroweczka dla wszystkich chorowitkow!

Co do szczepien dodatkowych to ja bede Sare szczepic w sierpniu na pneumo i menigokoki i tak jak napisala Dominique - to jest najlepsza inwestycja, zainwestowac w zdrowie dziecka :tak:

Sara dostala dzisiaj w nocy wysokiej goraczki i nie wiem od czego - albo od zebow albo od tego, ze ostatnio strasznie sie przegrzala u kolezanki, bo byl rozpalony kominek i w pewnym momencie az wypiekow dostala :baffled: Dalam jej rano Nurofen i podobno narazie nie ma goraczki, apetyt tez dobry, bawi sie, nie jest marudna, wiec moze to jednak od zebow.

Kurde, jakos weny nie mam na pisanie :-p Musze sie znowu rozkrecic chyba :-p;-):-)

reklama
sandra i jak Sarunia, temperatura się nie powtórzyła?
ja też nie wiem czy będę szczepić i na co, zobaczymy bliżej przedszkola...

u nas mala juz zaszczepiona na pneumokoki :d tu obowiazakowe sa wiec dostala juz 3 dawki (czy 4? hm juz sama nie wiem) :D
ale w poniedzialek umawiamy sie na kolejne szczepienia bo ten okres juz nadszedl ;)

sandra i jak Sarunia, temperatura się nie powtórzyła?
Na szczescie nie. Mysle, ze to od zebow bylo, bo sie jej przebily kolejne (w sumie mamy 10 sztuk :-p).

A z tymi szczepieniami to w polsce jest o dupe rozbic :no: Rzad wydaje kase na byle gowna, zamiast refundowac szczepienia tak jak to jest we wszystkich cywilizowanych krajach :wściekła/y:

Ewus, wiem, ze w niektorych miejscowosciach szczepili za darmo czy za jakas tam niewielka oplata, ale dzieci w danej grupie wiekowej :baffled: Cos tak mi sie obilo o uszy :-p

reklama
Ewus, wiem, ze w niektorych miejscowosciach szczepili za darmo czy za jakas tam niewielka oplata, ale dzieci w danej grupie wiekowej :baffled:

hmm... ciekawe czemu nie wszędzie:baffled: jeśli pneumokoki faktycznie są takim "zagrożeniem"... eh sama nie wiem co o tym sądzić... może to całe "stop pneumokokom" jest akcją zainicjowaną przez koncerny farmaceutyczne...

Do góry