reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ubrania dla ciezarowek :))

reklama
wodniczka 22 ja też mam właśnie takie spodnie z golfem są fajne wygodne dają ciepło na brzuszek i na nerki nie mogę tylko dostać jakiego fajnego długiego swterka albo takich dłuższych bluzek

spodobał mi się w "pepku świata" swterek rewelacyjny ale cena przyprawiła mnie o mdłośći 465 zł masakra kurdę do było z wełny przegieli pałę z tą ceną :mad:

wodniczka ja wlasnie takie spodnie przymierzalam,mam pytanie czy one sie rozciagaja-chodzi mi o to czy pod koniec ciazy w nie sie smialo zmiescisz,bo te "moje" w ogole sie nie ciagly w tylku ani w udach i pomyslalam ze potem sie w nie nie wcisne.
agao no to z lekka przesadzona cena ::)

buuuuuuuuuuuuuuuu :mad: a mnie ktoś właśnie w ostatniej sekundzie ktoś przelicytował na allegro - a tak chciałam te dżinsy bo już w nic nie wchodzę i moje ostatnie spodnie - oprócz dresowych - uciskają mnie w brzuszek
a swoją drogą to skandal ile kosztują dżinsy ciążowe!
ciąża i bobo to taki sam biznes jak z weselami - dobrze wiedzą że ludzie nie chcą wtedy aż tak oszczędzać.

Bajla, ja też kupiłam stanik w tej samej firmie i byłam bardzo zadowolona - i z produktu i z obsługi. To chyba przypadek i może faktycznie wina poczty. Firma jest ok.

Tak Sylwia spodenki bez problemu pomieszczą brzuszek każdej mamusi i tej w 3 miesiacu i tej w 9....
Ja jestem z tych spodni bardzo zadowolona...zapłaciłam za nie 110 zł

wodniczka ten "golf" przy spodniach wiem ze pomiesci kazdy brzuchol,te co ja przymierzalam byly z dzinsu ktory w ogole sie nie rozciagal i dlatego pytalam,zreszta pani w sklepien sama powiedziala ze beznadziejny dzins.....ja chce takie spodnie :( bo mam tylko az 1 pare.................moze pojade do wiekszego miasta-wiekszy wybor

sylwia532 pisze:
wodniczka ten "golf" przy spodniach wiem ze pomiesci kazdy brzuchol,te co ja przymierzalam byly z dzinsu ktory w ogole sie nie rozciagal i dlatego pytalam,zreszta pani w sklepien sama powiedziala ze beznadziejny dzins.....ja chce takie spodnie :( bo mam tylko az 1 pare.................moze pojade do wiekszego miasta-wiekszy wybor

No tak ale jeans nie ma się po co rozciągać...bo on nie dotyka brzuszka..jest bardzo nisko i duży brzuszek spokojnie sie w niego zmieści...tylko uwaga...bardzo spodnie farbują...mam zawsze niebieskie nogi :D

reklama
Ja się właśnie wybrałam do małego sklepiku ciążowego. było chyba ze 25 fasonów spodni. bardzo ładnych zresztą. ceny też były ładne. a przecież tych spodni trzeba mieć kilka par... i jaka jest szansa że za trzy miesiące jeszcze w nie wejdę ???? dobrze jak ktoś ma w miarę przeciętne wymiary, wtedy wchodzą w grę znajomi, znajomi znajomych czy allegro.
ja się chyba zapłaczę :mad:

Do góry